Bebekler için ilginç beşikler farklı sitillerde beşik modelleri

Asena_Sule

Daimi Üye
Üye
Bebekler için ilginç beşikler farklı sitillerde beşik modelleri
Sevgili anne ve anne adayı olan melekler yada benim gibi anne olmayı bekleyenler ::hamileyim:sizler için değişik tasarımlı beşik modellerini paylaşmak istedim. Burada yer alan beşikleri homify.com.tr adresinden araklıyorum arkadaşlarım isteyen olursa bu adrese girerek ki yazının sonunda da sizlere vereceğim adresini buradan temin edebilirsiniz. Ben incelemeye başlıyorum beşikleri.

Umarım Rabbim bu beşikleri dolduracak hayırlı evlatlar nasip eder isteyen tüm annelere zira sitemizdeki gebelik bölümünden bir çok anne özellikle de hamilelik için gün sayan ya da planlı plansız bebek isteyen bir çok hemcinsimiz yazıyor.

değişik ahşap beşik modelleri.png

Resim:www.homify.com.tr adresinden alınmıştır.

burada beşik için kahve tonlarda ahşap kullanılmış hemen altında bulunan ayaklardan hareket kabiliyetinin olduğunu anlayabiliyoruz. Yine en alt bölümden yukarı doğru baktığmızda aynı zamanda sallanamadığnı da anlayabiliyorum sizede de net olarak bir fikir yok. Bu adresini verdiğim siteden bunu inceleyebilirsiniz kızlar.

Yine bu siteden beyaz bir beşik inceliyoruz. Geçmişten bir esinti taşıyor yaramaz çocuklar için az bir şey büyülenler için sıkıntı yaratacak bir beşik zira bundan bizim sıpagettiler kendisini aşağıya atar. Sallanabilmesi gerçekten güzel olmuş ahşap ve gerçekten de ilginç bir beşik modeli diyebiliriz. Yine aynı siteden inceleyip bakabilirsiniz kızlar.

minimal stil sallanan beşik modeli.png

Resim: https://www.homify.com.tr/yeni_fikirler/143229/farkli-stillerde-bebek-besikleri-modelleri adresinden alındı inceleyerek dilerseniz fiyat talep ederek satın da alabilirsiniz. Moises Nido Cucosbaby diye geçiyor bilginiz olsun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
3. resimdeki gibi beşik isterdim hem ben yatayım hem bebek :) ama bunun için sanırm biraz paraya kıymak laızm
 
Koni güncellenerek değişik sitilde iki adet beşik eklemesi yapılmıştır. Sevgiler kızlar.
 
Geri
Üst