bebeklerdeki diş ağrısını azaltmanın yolları

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
bebeklerdeki diş ağrısını azaltmanın yolları
benzocaine içeren ilaçlar benzocaine
Soru: Çocuğum diş çıkartıyor ve çok fazla ağrısı oluyor. Tylenol yardımcı olamıyor ve Zilactin’i ise bir günde sadece dört kez kullanabiliyorum. Diş ağrılarını azaltabilmem için bana lütfen birkaç tavsiye verin.

Cevap:
Ağrılarını azaltabilmeniz için birkaç yöntem mevcut. Diş çıkarma etrafı / dönemi, sistematik analgesiks ve topikal anestezi rahatlatabilir. Ayrıca, şaşırtıcı teknikler önemsiz ağrıları da rahatlatabilir.

Donmuş diş kaşıyıcısı yayarlı olabilir çünkü soğukluk donma etkisini sağlar. diş çıktığında, aileler sıvı-dolu diş kaşıyıcı kullanmakta sakının, yeni diş onu patlata bilir. Bebeğin boyuna diş kaşıyıcısını asmayın. Çiğnemesi için bebeğinize bir şeyler verdiğinizde boğazında kalmayacak büyük oyuncaklar verdiğinizden emin olun. Ağrısını rahatlatabilecek temiz bir parmak, ıslak gazlı bez, soğuk kaşık ile diş etlerini ovun.

Sistematik analgesics, ağrıları rahatlamada çok iyidirler. Aileler bebek acetaminophen ( Tylenol) veya bebek ibuprofen ( Motrin veya Advil) kullanabilir. Acetaminophen ağrıyı azaltmazsa, ibuprofenu deneyin. Acetaminophen, anti- iltihap bileşimini içermezken, ibuprofenu içerir. Her hangi bir iltihap varsa ibuprofen işe yarayacaktır. Kesinlikle çocuğunuza aspirin vermeyin. Bebeğinizin ağrısı devam ediyorsa bir yatıştırıcı iksir yardımcı olabilir.lütfen çocuk doktorunuza danışın ve talimatlarını dikkatlice takip edin.

Topikal anestezi, Baby Orajel ve Zilatin baby gibi ilaçları içerir ve yardımcı olabilir. Benzocaine yüzeysel donma gibi hareket eder. Zilatin baby %10 Benzocaine içeririr ve aşırı tatlı veya alkol içermez. Rugular Gel’de bulunan BabyOraje Teething Pain Medicatin 7.5 % Benzocaine ve ağrıyı rahatlatıcı Nighttime Formula Gel’i içerir.

Bebeğinizi rahatlatarak ve oyalayarak da yardımcı olabilirsiniz. Yürüyüş yaparak ve araba kullanarak doğal manzaranın yaratıcılığı bebeğinizi oyalayacaktır. Ayrıca çeşitli oyuncaklarla oynamak ve şarkılar söylemek yardımcı olabilir.

Normal diş çıkarma semptomu ve hastalık belirtileri arasındaki farklılıkları ayırt etmek önemli. Bebeğinizin ateşi 48 saatten fazla devam ediyorsa veya 100 dereceden fazlaysa pediatricin anı çağırın. Bebeğinizde, diarrhe, kusma, halsizlik yada ciddi uyku problemleri varsa çocuk doktorunuza danışın. Yüzün etrafında soğuk semptomlar, sürekli ateş ve kapma, kulak iltihabının belirtisi olabilir. Ağrı diğer günlerde devam ederse, rahatsızlığına neden olan diğer durumları göz önüne almamak için pediatricine başvurun.

Diş Hekimi Kim Loos
 
Cevap: bebeklerdeki diş ağrısını azaltmanın yolları

paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık adminim
 
Geri
Üst