Bebeklere şifa kaynağı kehribar diş kolyesi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bebeklere şifa kaynağı kehribar diş kolyesi
kehribar diş kolyesi, kehribar kolyenin faydaları, kehribar diş kolyesi faydaları, kehribar diş kolyesi kullananlar, kehribar taşının faydaları ile ilgili bilgileri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz.

Son zamanlar da kehribar diş kolyesi kullanmak oldukça moda haline gelse de aslın da kehribar taşının gerçekten de birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle bebeklerin diş çıkarma dönemin de çok faydalı bir taş olan kehribar taşından yapılan kolyeler, bebeğin diş çıkarma döneminde ki ağrı ve sancısını hafifletiyor.

İnsanlara artık doğal olmayan ürünlerden gına geldiği için doğal ürünlere inanılmaz bir rağbet gösteriliyor. Doğal taşlar da çok fazla ilgi duyulup kullanılan doğal ürünler arasın da bulunuyor.

Kehribar taşı, çok eski çağlardan itibaren günümüze kadar gelen şifa kaynağı bir taştır. İbni Sina'nın kitapların da "ağrı taşı" olarak adı geçen kehribar taşı sadece bununla kalmayarak modern tıp biliminin kurucusu hipokratın da kitapların da yer almıştır.

Bebekler de diş ağrısını azaltmanın yolları nedir diye soracak olursanız kesinlikle kehribar taşından yapılan kolyeleri size öneririz.,

kehribar kolye.JPG


Kehribar kolyenin faydaları nelerdir?

*Kehribar taşının için de süksinik asit bulunur ve bu süksinik asit günümüz de ilaç sanayisin de bir çok ağrı kesicinin için de bulunan bir maddedir.

*
İçerisinde bulunan süksinik asit sayesinde doğal bir ağrı kesici etkisine sahiptir.

*Doğada bulunan bütün taşların bir elektromanyetik rezonansı vardır. Taşlar bu manyetik alan ile insanlar üzerinde farklı etkiler bırakılar. Kehribar taşı insan üzerinde bir sakinlik etkisine sahiptir. Kehribar taşının manyetik alanı su ile aynı ortamda bekletildiğinde su’yun maddecik düzeninin daha düzenli olduğu labaratuar ortamlarında gözlemlenmiştir.

*Kehribar kolye de insan üzerinde manyetik etkisiyle vücudumuzun çoğunluğunun su olduğunu düşünürsek bir düzenleme ve bunun sonucunda ise sakinleşme etkisi yaratır.

kehribar bebek kolyesi.JPG


Son zamanlar da annelerin tercihi olan ve bebeğinin diş çıkarma dönemin de bebeği için kullandığı kehribar kolye, bebeğin diş ağrısını, sancısını ve huysuzluğunu gidermek için tercih ediliyor.

Kehribar taşının gerçek olup olmadığını anlamak için ;

Öncelikle tutup bastırın ,çakmakla yakın sonrasında duman çıkınca çakmağı çekin
Eğer çam kokusu varsa kehribardır
Gerçek kehribar oldukça hafiftir ve çam kokar.Yakmaya falan gerek yok parmaklarınızla okşayınca da kokusu çıkar diyenler var.
Böyle değilse sahte değilde toz sıkma falanda olabilir.

Kehribar kolye belki henüz yeni yeni ülkemiz de rağbet görmeye başlasa da Avrupanın birçok gelişmiş ülkesin de Almanya, Rusya, polonya, Litvanya ve başka ülkeler de eczaneler de bile satılmaktadır.


Eğer siz de bebeğinizin diş çıkarma dönemin de kehribar kolye kullananlar arasın da iseniz deneyimlerinizi bizimle bu konu altından paylaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst