Belçika Vizesi İçin Gerekli Olan Evrak İle İlgili Tüm Bilgiler

  • Konbuyu başlatan TİTAN
T

TİTAN

Forum Okuru
belçika vizesi belçika vizesi için evrak belçika vizesi için gerekenler belçika vizesi için gerekli belgeler ile ilgili bilgiler burada melekler. Yurtdışına çıkmak bayağı meşakkatli bir iş melekler :) Pasaport vizesi almak, bir yığın masraf, yorgunluk. Tabi ülkemizden vize istemeyen ülkeler de var. Ama pek azı. Bugün kü makalemizde Belçika vizesi için gerekli belgeler nelerdir, belçika vizesi için evrak nelermiş, bu bilgileri vereceğiz..





İşveren olarak Belçika Vizesi - İşveren Olarak Belçika Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Belçika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten İngilizce dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Aslı ve Fotokopisi
Oda Sicil Kayıt Sureti
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Belçika daki Firmadan Davetiye
( Belçika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Belçika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Bağ-kur Dökümü Orjinal
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Bordrolu çalışan olarak Belçika Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak Belçika Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Belçika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten ingilizce dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi Aslı fotokopisi
Oda Sicil Kayıt Sureti
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Belçika daki Firmadan Davetiye
( Belçika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Belçika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ev Hanımı olarak Belçika Vizesi - Ev Hanımı olarak Belçika Vize Başvurusu

Belçika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Belçika vizesi varsa fotokopileri


Öğrenci olarak Belçika Vizesi - Öğrenci olarak Belçika Vize Başvurusu

Belçika Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Belçika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Belçika vizesi varsa fotokopileri


Emekli olarak Belçika Vizesi - Emekli olarak Belçika Vize Başvurusu

Belçika Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
 
Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevaplar
M Türkiye İzin Yolu 0
M Türkiye İzin Yolu 0

Üst