Ben Artık Hamile Kalmak İstiyorum Diyen Meleklere Öneriler!!

hatiss

Yeni Üye
Üye
Ben Artık Hamile Kalmak İstiyorum Diyen Meleklere Öneriler!!
hamile kalmak,hamile kalmak için,hamile kalmak istiyorum,


Melekler artık hamile kalmak ve bir bebek sahibi olmak istiyorsunuz belkide uzun zamandır uğraşıyorsunuz ve gebelik elde edememiş olabilirsiniz hamile kalmak için neler yaptınız bilmiyorum ama burada sizlere kolaylıkla gebe kalabilmeniz için bir takım önerilerde bulunacağız şimdi konumuza bir göz atalım;


gebe3-33b.png


İstediğiniz zaman hamile kalamamış olmanız mutlaka bir probleminiz olduğunu göstermez. Çiftlerin %80'i bir yıl deneme sonunda, %10'u ise ikinci yılın sonunda hamile kalmayı başarabiliyorlar.


Yumurtlama döneminizi hesaplayın.
Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız, yumurtlama döneminizi bilmeniz size yardımcı olacaktır.Böylece hamile kalabilme şansınız yükselecektir.

Bazal Vücut Isınızı kontrol edin
Yumurtlama döneminde,hormonal değişiklikler sebebiyle,vücut sıcaklığınızda 0,5 ile 1,6 derece arasında artışlar görülür.

Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron hormonu salgısıyla birlikte tekrar yükselir. Böylece hamile kalma ihtimalinizin düşük ve yüksek olduğu günleri belirleyebilirsiniz.

Hamile kalmak istediğiniz günden itibaren vücut sıcaklığınızı düzenli şekilde ölçüp not edin.Böylece her ay hangi günlerde doğurganlığınızın arttığını öğrenmiş olursunuz.

Bazal vücut ısısı sabah uykudan uyanıldığında ölçülmelidir. Dereceyi dilinizin altına yerleştirip 5 dakika bekleyin.(Eğer dijital dereceyse sinyal sesini bekleyin)

Kilonuza dikkat edin
Normal kiloda olmanız hem hamile kalmanızı kolaylaştıracak hem de rahat bir hamilelik dönemi geçirmenizi sağlayacaktır.

Sıkı giyecekler giymeyin (Erkekler için)
Sıkı giyecekler yüksek ısıya sebep olduğundan sağlıklı sperm gelişimini engellemektedir. Aynı olay uzun süre kalınan sıcak banyo için de geçerlidir.

-Folik Acid
Günde 400 mcg. Folik Acid alın.

-Alkolden ve sigaradan uzak durun

Yapylan araştırmalar,alkol ve sigaranın kadın doğurganlığını %50 azalttığını ve erkeğin sperm kalitesini ve sayısını düşürdüğünü ortaya koymaktadır.

Stresden uzak durun.
Stres doğurganlığı olmsuz yönde etkilemektedir.

Pozisyonun önemi
Bilimsel olarak tam olarak ispatlanmamış olsa da,erkeğin üstte olduğu pozisyonun spermin rahime daha kolay yerleşmesini sağladığı görüşü yaygındır. Ayrıca ilişkiden sonra kadının hemen kalkmayıp bir süre yatakta sırt üstü yatması da tavsiye edilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst