Ben Hamileyim:)

dilekbinbir

Yeni Üye
Üye
Ben Hamileyim:)
hamilelik testi,hamile öğren,hamilelik,hamile miyim


test-2d5.jpg



Sevgili Melekler merhaba;

Hamile olduğunu öğrendiğinde heyecanlanmayan,sevinmeyen kadın neredeyse yok denecek kadar azdır. İçinizde yeni bir can taşıdığınızı öğrendiğinizde siz de hemen bu sevincinizi paylaşmak istediniz mi? Bu mutlu haberi ilk kez nasıl öğrendiniz ve ilk olarak kiminle ne şekilde paylaştınız? Haydi bizlerle de paylaşın:)
 
hımm şimdi ben ilkini hatırlamıyorumdaa aradan geçmiş 13 yıl :D:D
ama 2. de yani kızımdaa bende evde test yaptımm baktım çift çizgii baya heycanlanmıştımm oğlumdan sonra 1 yıl olmadı yani korunamyı bıraktıktan sonraa oluncada çok sevindim heyca yaptım tabi :D:D eşimde evdeydi hemen ona söyledimm

sanki ilk defa hamileymişim gibi heycanlanmıştım :D:D
 
Benim böyle anılarım yok ama kardeşimin hamiş haberi anısını anlatayım :D:D:D:D
Kardeşimin ilk bebeği karnında büyümemişti, bebeğin eşi büyümüş ama bebek büyümemişti bundan ötürü ultrasonda bebek büyüyor görünüyordu ve tam hatırlamıyorum bir kaç aylıktı karnı fenalaşınca dr gitti, dr bebeğin eşi büyümüş bebek büyümemiş, canlanmamış almak lazım dedi ve kürtaj oldu. Çok üzülmüştük ailecek.
Aradan bir kaç ay geçti ve kardeşim bir rüya gördü, adetine henüz bir kaç gün var test yaptı gebelik çıktı, ama emin olmak için yinede regl gününün geçmesini bekledi ve geçti. Dr gitti dr evet gebelik hem var gibi hem yok gibi dedi, (nasıl drsa artık) tabi haliyle dr çıkıştı nasıl yani hem var hem yok, siz bilmiyorsanız ben size neden geldim vs vs... tartışmalar:) Sonra başka bir dr gitti, o dr da bu boş gebelik demişti. Ordan da yine kızgınlıkla çıktı ama gördüğü rüyanın o kadar çok etkisindeydi ki umudunu hiç yitirmedi, başka bir hastaneye gitti. nihayet orada ki dr "sen gebesin nasıl sana boş gebelik derler" diye güzel haberi doğruladı. Ve o boş gebelik dedikleri, hamilelikten tam 4,5 kilo fıstıkk gibi bir kız doğdu :):) Evimizin prensesi Şara geldi :) Şimdi kardeşimin bir kızı bir oğlu var, kızı 5 girdi oğlu 3 yaşında :) Rabbim herkese böyle güzel evlat nasip etsin :)
 
Geri
Üst