BETA HCG 585.40 Bu sonuca göre hamilemiyim ?

Yaseminnnim

Yeni Üye
Üye
BETA HCG 585.40 Bu sonuca göre hamilemiyim ?
Merhaba hamisler ve hamile olmak isteyenler allah herkese tadirsin benim bi sorum olcak adetimden 5 gün geçti acilde gebelik testi yaptirdim sonuç 585.40 bilgisi olan yorumlaya bilirmi yada varsa ne kadarlik son adet tarigim 5 ocak
 
Net bulguları doktor muayenesi ile öğrenebilirsiniz. Burada verilen bhcg değerlerine göre bir kaç haftalık hamile görünüyorsunuz. Allah tamamına erdirsin.

Sevgiler.
 
Merhaba ben iki gün geciktim hic olmamıştı şimdiye kadar test yaptm negatif çıktı kan testi 1.7 cikti. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum.. yardimci olur musunuz?
 
Merhaba. Benim adetim iki ya gecikti, öncelerinde adet gecikmemden sonra düzenli olarak idrar testi yaptım. İlk idrar testini adetin gecikmesinden 10 gün sonra yaptım ve negatifti. Daha sonra bunu belli aralıklarla yaptım ve 8 tane idrar testi negatif. Daha sonra doktora gittim, doktor ilk kan testinde yediyi görünce yarın tekrar gel sanırım makine arıza yapmış dedi. Ben ise tekrar giderek sabah kan verdim ve sıfır çıktı. Ultrason ile baktığında da bir şey dememişti ve eşimle son ilişkiye girme zamanımız Haziranın başı. Hamilelik var mıdır hocam?
 
Geri
Üst