Beta hcg değerim 8.89 acaba hamilelik başlamış mı ?

H

hastasıyım

Forum Okuru
Beta hcg değerim 8.89 acaba hamilelik başlamış mı ?
Selam arkadaşlarım benim bir sorum olacak bana yardımcı olabilir misiniz bilemiyorum. Merhabalar beta hcg değeri ile ilgili bilgi istiyorum acaba bhcg değeri 8,89 a göre hamileliğim var mı hamilemiyim ? bu hususta bana yardım edecek kimse var mı ? Bu arada ikinci kez arkadaşlarım bu testi yapman gerekir diyorlar kocişime müjdeyi vereyim mi vermeyeyim mi bilemedim bana yardım lütfen bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle Selamlar sevgili meleğim 2 gün sonra lütfen testinizi yeniden yaptırın iki katı ve daha üstü artış olur ise hamilelik var diyebiliriz. Ama 5 değeri ve üstü için hamilelik denilebilir.

Yani sonuç olarak hamilelik başlangıcı mevcut ama takip edilmesi ve dediğimiz üzere ikişer gün ara ile yapılacak beta hcg gebelik testi değerlerindeki ortalama iki katı artış olup olmadığına bakılması gerekiyor. Bence müjdeyi verebilirsiniz. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Ayrıca değerleri bu konuya yazmadan aşağıdaki konudan kendiniz de takip edebilir oranlara göre kaç haftalık hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

 
Son düzenleme:
Ayrıca çıkan değerler bir haftalıktan fazla ise onların da listesini oluşturmuştuk aşağıda yer alan konudan hafta hafta bhcg sonucuna göre kaç haftalık gebe olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

 
Geri
Üst