Beta hcg 304 çıktı değerim düşük mü yardım edin nolurr!!!!

resimimis

Yeni Üye
Üye
Beta hcg 304 çıktı değerim düşük mü yardım edin nolurr!!!!

Beta hcg 304 çıktı Bhcg sonuç değerlendirme istiyorum


Selam kızlar aranıza yeni katıldım bir sorum var sizlere. Beta hcg hcg düşüklüğü beta düşüklüğü bhcg düşükse değeri düşükse
SAT 13 ekimdi.. 17 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg değerim 304 çıktı bilen arkadaşlar yardım edin , değerlendirin lütfen.. :18: :18: :18:Bu sonuca göre birinci sorum kesin hamile miyim ikinci sorum da acaba değerlerim düşük mü çıktı kızlar yardım eder misiniz lütfen.

 
Selamlar hayatım hoş geldiniz aramıza. Beta hcg değerlerinin normal olduğunu söyleyebiliriz düşük ya da yüksek diyemeyiz yapılan bir kerelik gebelik testi ile çıkan beta hcg sonucuna kimse yüksek ya da düşük diyemez.

Bu testin değerlendirilmesi doktor tarafından yapılmalı ve bir kere yapılan testin sonucu ile bir şey diyemeyiz. Evet hamilesiniz. En azından başlangıç var testin sonucu bunu söylüyor. değer de daha yeni olduğunu gösteriyor fakat bu testi iki gün ara ile yaptırıp ya da 4 gün bize sonucu yazabilirseniz değerlendirebiliriz.

Tabi ki bu hamileliğin doğru ve güzel bimr hamilelik olduğunu söyleyebilmek için, test sonuçlarının iki gün ara ile iki katı civarında yükselmesi gerekiyor. Başka sorun olur ise lütfen ulaş bize.
 
Geri
Üst