Beta hcg sonradan yükselir mi 1.20 çıktı Gebelik olmaz dimi

benim adetime 8 gun war bugün test yaptırdım 1.20 çıktı sizce yukselirmi
 
Eğer ki adetiniz geçti ise ve ona göre test yaptıysanız sonradan malesef bu değer yükselmez. Bu değerler; gebelik belirtilerini hissettiğiniz de ve misal regl olmanıza 10 gün kala ya da bir hafta kala beta hcg testi yaptırmış iseniz yani erken test yapmışsanız yükselir. Ama normal belirtileri hissettiniz ya da hissetmediniz test yaptırdınız diyelim zamanında malesef sonradan yükselmeyecektir. Hamile değilsiniz.
Mrb benim adetime 5 kala az önce test yaptm 1.20 çıktı sizce adetime kadar yükselirmi birde daha önceki aylarda aynı testi yaptığımda hep 0.100 çıkardı.
 
Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre hamilelik söz konusu değildir
Kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç ama bat aya 8gün var daha.çok bel ağrım ve kasık ağrım karın şişkinliğim olduğu için gitmiştim ama negatif değer artarmı acaba daha günüme var..doktor ultrasyonla baktı solda kitle var dedi korkuttu beniböyle olan varmıydı değeri sonradan yükselen oldumu bilgili arkadaşlar lütfen bakarmısınız
 
Ya zaten adetime 8 gün var diyorsunuz erken yapmışsınız testi sizin durumunuzda tabiki yükselme olabilir daha var çünkü bat tarihinize bunun için bence bekleyin ve adet olmaz iseniz bir kez daha test yapın lütfen.
 
Merhaba ben kalp kapak hastasıyım adetime sekiz gün kala hcg sıfır çıktı bugün adetime beş gün var 1.20 çıktı hamilelik yoktur değil mi
 
Geri
Üst