Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

E

emel ülgür

Forum Okuru
Benimde Beta Hcg Sonucum 36.17 çıktı bir hafta Sonra Normal Adet Görmeye Başladım Acaba Ben Hamilemiyimm
 
E

eda elma

Forum Okuru
, post: 951945"]Benimde Beta Hcg Sonucum 36.17 çıktı bir hafta Sonra Normal Adet Görmeye Başladım Acaba Ben Hamilemiyimm[/QUOTE]
ewet canım hamile olma olasılığın çok yüksek
 
U

ummuyigit

Forum Okuru
Benim değerin 1.7 adetine 3 gün var testi yaptirali 3 gün oluyor yardimci olurmisunuz ne demektir:(
 
B

burçin bunar

Forum Okuru
Hcg 18,17 diyor hamilemiyim ki cok merak ediyorum....lutfen konu hakkında bilgisi olan yazsin
 
Ö

özlem cosar

Forum Okuru
selam. beta hcg test sonucu 1000.00 çıktı.Ne kadarlık hamileyim?
 
T

tubax

Forum Okuru
7. hafta 4 gün
Beta HCG : 105000
kalp atışı yok
Mol gebelik de değil? nedir şimdi bu anlamadım
 
I

ipek soylu

Forum Okuru
Adetim iki gun gecikti bugun test yaptirdim beta hcg 11,79 cikti doktorumu aradim kanda gebelik var ama deger dusuk dedi 4 gun sonra cagirdi.bu durumda gebelik var mi?
 
A

ayşe10

Forum Okuru
Bende bugün tekrr yptrdm 5000 cıktı acaba kaç haftalık oluyorm
 
C

Cns 45678

Forum Okuru
Arkadaşlar ben aşılamanın 14 gün kan verdim 37,78 çıktı 17 gün verdiğimde 117,10 çıktı acaba Yükseliş normal mi
 
G

gülüşah

Forum Okuru
adet zamanım,beta hcg,0.100 hamile olabilirmiyim adetim gelmesse ne yapayım ,offffffffffffff kadın olmak ne zor,hele bide çocuk olmuyosa.
 
N

neslishahbsjj

Forum Okuru
#29 canlar benimde beta hcg transfer sonrasi 9 gunumde 7,7 cikti bu degerlerden sonra gebeligi devam eden barmi
 
Z

zambakss

Yeni Üye
Üye
mrhba arkadaslar benım 15gun gectı adetım beta hcg 0.258 cıktı 1 gun sonra 0.264 cıktı cok fazla akıntım var kasıklarımda ani bi sancı var benım gıbı olup degerı sonradan yukselen oldumu lutfeeeeeen yardımcı olun yuce rabbım bebek ısteyen tum anne adaylarına yasatsın o duyguyu ınsallah
 
S

Selinnaz

Forum Okuru
Merhabalar beta hcg test sonucum 0.213 çıktı 1 ay adet gecikmem oldu yumurtaligimin sağ tarafında kist var sonuç hamilelikte pozitif mi negatif mi acaba bilgi verebilir misiniz?
 
W

wwwt

Forum Okuru
Merhabalar benim beta hcg test sonucum 0.213 çıktı 2 aydir hastalanmiyorum doktor sağ yumurtaligimda kist var dedi kistten dolayi mi yoksa testin sonucu olumlu mu olumsuz mu ?
 
yenibirumut

yenibirumut

Yeni Üye
Üye
zambakss' Alıntı:
mrhba arkadaslar benım 15gun gectı adetım beta hcg 0.258 cıktı 1 gun sonra 0.264 cıktı cok fazla akıntım var kasıklarımda ani bi sancı var benım gıbı olup degerı sonradan yukselen oldumu lutfeeeeeen yardımcı olun yuce rabbım bebek ısteyen tum anne adaylarına yasatsın o duyguyu ınsallah

canım normal olan iki gün sonra iki katına cikmasiymis. Inşallah gönlüne göre olur ...
 
D

DeryAhmet

Forum Okuru
Beta değeri 1740 çıktı bu sonuca göre hamilemiyim ve kaç haftalık oluyor acil yardım
 
W

wsw

Yeni Üye
Üye
Benim sonuçlarım 10.57 çıktı arkadaşlar benim durum nedir acaba :/
 
M

meraklimelahat

Yeni Üye
Üye
Arkadaşlar adete bir hafta kala test yaptırdım beta hcg < 2.00 çıktı. Umut yokmu
 
A

ayşegül88

Forum Okuru
Beta HCG : .100Test) mIU/ml
referans no : .3

ne anlama geliyor ???
 
E

Elips

Forum Okuru
Yaa banada yardım edermisiniz adetimden bi kaç gün önce yaptırmıştım <2 çıktı negatif dediler sonra da tekrarlamadım negatif nasılsa diye ama şimdi adetim geçti 4 gün kadar tekrar yaptırsam mı bilemedim ne yapmalıyım sizce ?
 
Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevaplar
M Hamilemiyim Sorular Cevaplar 1
S Hamilemiyim Sorular Cevaplar 3
S Hamilemiyim Sorular Cevaplar 3
B Hamilemiyim Sorular Cevaplar 4
E Hamilemiyim Sorular Cevaplar 3
S Hamilemiyim Sorular Cevaplar 1
A Hamilemiyim Sorular Cevaplar 2
SadmiN Hamilemiyim Sorular Cevaplar 136

Üst