Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

İnşAllah dualarımız sizinle ve sizin durumunuzda olan isteyen tüm kadınlarla... Sevgiler.
Herkese merhabalar çok şükür 6 haftalık hamileyim bugün ilk defa kalp sesini duyduk hamdolsun bu sayfada çok şey öğrendim ve bende birilerine yardımcı olmak amacıyla bu süreci yazmak istiyorum 10 ay lik bir süreç oldu bebek dusuneli ondan ince 9 ay korunduk ve ben isteyince hemen olacakmış gibi düşünüyordum 10 ay çok uzun bir süreç değil ama bana uzun geldi bu sebepten dolayı korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra süt hormonum yükseldiğini söyledi doktorum onun için ilaç kullandım dostinex ama çok yüksek olmadığı için kolay oldu normaline dönmek ve ben bu süreçte her adette gidiyorum doktora çünkü sabirsizim gerçekten doktor en son 3 ay gelme dedi olmazsa gel bakalım dedi ve ben 3 ay geçince hala gebe kalamayınca doktora rahim filmi çekmek istiyorum dedim doktor önce yumurta geliştirici kullanalım sonra film cekelim dedi ama ben direk film çekmek istediğimi söyledim ve anestezili film çektik tüplerim çok şükür acikmis doktor 3 ay bekleyelim tüplere baktıktan sonra gebe kalman daha kolay dedi ve ben filmden sonraki 1. Ay da 7 gün adet gecikmesi yaşadım ama 7. Gün adet oldum resmen hayal kırıklığına uğradım yine doktora gittim ve 3 ay beklemiyelim tedavi ye başlayalım istiyorum dedim klomen verdi sonra baktı yumurtaların çok güzel gelişmiş dedi v3 ben klomen kullandığım ay hamile kaldım çok şükür ben bu yolda çok sabırsız davrandım o yüzden biraz üzdüm kendimi siz benim gibi olmayın ama çok zamanda kaybetmeyin benim polikistim de vardı onu yazmayı unuttum onun için bi tedavi uygulanmadı ama zararı yok denilmişti Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş şuan 6 haftalık benim için de dua etmeyi unutmayın lütfen
 
:bathbaby::gezme:Yararlı bilgiler ve yazdığın için teşekkür ediyoruz. biz de senden güzel bir şey öğrendik Rabbim hayırlara vesile kılsın. Sağ salim gelsin ve hayırlı bir evlat olsun inşallah gülüm :)
 
Bugün catlatma iğnesinin 16.günü..
Idrar testi yaptım 2. Cizgi Silik çıktı ardından hastaneye koştum kan verdim. Betahcg 44.95 çıktı..
Son adet tarihim 15 haziran..
Sonuca göre kesin hamile miyim iğnenin etkisi devam etmiyordur dimi:hail::oppucuk:
 
Evet hayatım hayırlı olsun hamilesin ama o kadar yeni ki muhtemelen doktor bi kaç gün sonra testi yenilemek isteyecektir.
 
Evet hayatım hayırlı olsun hamilesin ama o kadar yeni ki muhtemelen doktor bi kaç gün sonra testi yenilemek isteyecektir.
Doktoruma gittim.
Sonucu görünce o da sevindi hamilelik var dedi Ultrasondan baktı rahim kalınlaşması çok iyi dedi. 3 adet hap ve 30 adet te iğne yazdı. Her gun deri altına uygulayacağım. Çok mutluyum Ve aynı zamanda korkuyorum da çünkü 1 boş gebelik geçirdim.
Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın:d040:
Cevap yazdığınız için de çok teşekkür ederim
 
Gözün aydın sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir doğum yaparsın inşaallah
12 temmuz akşam saat 7de betahcg:44.95.
13 temmuz sabah 11de . 93.47.
16 temmuz akşam 5de .345.
Kan testlerim bu şekilde. Sizce iyi mi yükseliyor. Bugun ki testi acilde yaptım doktoruma 7 gün sonra gideceğim acaba keseyi görür müyüz ya da kalp atışlarını duyar mıyız . Son adet tarigim 15 haziran Hesaplamalarima göre 4+3üz. Çok endişeliyim lütfen cevap:18::18::18::uhu:
 
Geri
Üst