evet benimde sonuçlarım aynı önce 9,75 on günsonra tekrar test istedi doktoroda 8,60çıktı progesteronsonucuda0,20çıktı doktora gösteremedim sonuç nedir acil cevap bekliyorum lütfen
 
merhaba ben 45 yaşındayım üç yıl önce menapoza girdim üç ay önce kanamam oldu testler parça alındı patolojiden sonuç temiz doktor testler verdi beta hcg birinde 9,75 on gün sonra tekrar test istedi oda 8,60çıktı yalnız sonuçları gösteremedim sizce hamilelik varmı ben anlayamadım..

Menopoz sonrası beta hcg değerlerinde hafif yükselme yaşanabiliyor. gebelikte beta hcg 3 günde 2 kat yükselerek ilerliyor o yüzden gebe değilsiniz. yazdığınız beta hcg değerleri yaşınızla uyumlu ama fsh değerlerinin de bakılması gerekiyor.
 
Adetim 16 subatta geldi 19 subatta bitti sonra doktora gittim rahim kanseri testi yapti ve ultrasalle yumurtaliklarimi kontrol etti sag yumurtalik buyumus dedi. Ama 3 gundur kasiklarim adet olucak gibi agriyo anlamadim bu agrinin sebebini test yaparken canim cok acidi acaba onun etkisi olabilirmi bu agrijin sebebi adet bitrigi gun esimle beraber olduk yerlesme agrisida olabilrmi diye dusunuyorum yardimci olabilirmisniz lutfen?
 
evet yine benim enis bey hamilelik yok beta hcg değeleri 9,75 8,60 8,15bunnar on onbeşgün arayla yapıldı progesteron0,20 fsh değerimde48,80 değerlerin neden yüksek çıktığını bulamadılar bende telaş ettim.araştırma hastanesine sevk verildi bundan ne çıkar diye sıkıntıdayım lütfen aydınlaırsanız sevinirim..saygılar..
 
banada yardımcı olurmusunuz benimde adetim asla gecikmez 10 şubat son adet tarihim bu ay 5 martta olmam gerkliydi meraklanıp kan testi yaptırdım dün yani adet olucağım tarihte 3,9 IU/L çıktı Fakat labaratuardan bana dedikleri sonuş negatif ama 1 hafta sonra yineleyin acaba bu değerin artma olasılığı varmı .. dahada hastalanmadım.ne yapıcağımı şaşırdım.ilk defa adetim gecikiyor
 
yardım edin lütfen..en son adetim 2 şubat ve 30 günde düzenli adet görüyorum 3 gün geciktim önce evde test yaptım pozitif sonuç aldım bugünde kan tahlili yaptırdım 17.85 çıktı dr.çok az pozitiflik var dedi ultrasona aldı kese görünmedi acaba hamile miyim????
 
Geri
Üst