Beta hcg testi pozitif hamile olup kimyasal gebelik yaşayanlar yardım edebilir mi

  • Konbuyu başlatan star96
star96

star96

Yeni Üye
Üye
merhaba :(
geçen gün yazmıştım size bhcg testlerim değişik çıkmıştı 17.16 sonra 6 ve sonra 19 ve maalesef 4 .gün gecikmesinde kanamam oldu 16 ekim sabaha karşı ve hastaneye gitim bhcg 2.68 e düştü yani kimyasal gebelik yaşadım. troid

TSH testi: 2,68 0,35 - 4,94 mikroIU/mL
Normal

Serbest T4 (FT4) : 0,94 0,7 - 1,48 ng/dL
Normal
yapılan çıkan testlerin sonucu bu.
kan uyuşmazlığı henüz çıkmadı. lakin ben ARH- eşim 0RH+ kan grubu.
bu sorun teşkil eder mi ? yani yapmam gereken başka ne test olabilir .. çok korkuyorum ilk denememizdi sevindim ve maalesef üzüldük sonrasında .. hiç çocuğum olmamasından korkuyrum kısır olmaktan korkuyorum .. hane 14, 15 yaşlarında rahim ters döndü demişti ama sorun olmaz dmeişti doktor. o sıra bekardım çocuktum aşırı spor la yüklenmiştim böyle bir durum yaşamıştım. şimdi 29 yaşındayım. acaba o bir engel olur mu ultrason simir testi temiz çıktı kist te yok. acaba bizim durumumuz neyden kaynaklanıyor olablir ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun :(
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, eşinizle kan grubunuz uyumsuz bununla ilgili doktorunuza bilgi vermişsinizdir. + Rahminizin ters olması hamile kalmanıza engel değil . Birden fazla kimyasal gebelik söz konusu olursa genetik tarama testi yaptırın. Tüm tetkitlerin yapıldığını belirtmişsiniz . Çift olarak birlikte değerlendirildi iseniz her hangi bir sorun saptanmadıysa nedensiz de infertilite olabiliyor.Düzenli birlikteliğe rağmen bir yıl içinde gebelik elde edilmezse yardımcı üreme tekniklerinden tedavilerinden faydalanabilirsiniz..
 

Üst