biktim artik görümcemden

Almanya da aile birlesimine kisitlama getirildi,hemen gelemezler,fakat Amerika da nasil bilmiyorum yinede uzunca bir zaman alir islemlerin olmasi.
 
amerikada kisitlama yok.cocuklardan biri vatandas olursa istek yapip alabilio.zaten kaynanamin daha onceden vizesi vardi.gecen sene haziran ayinda bitti.ama esim istek yapacak sanirim.hatta bu yaza gelmesini istiolar.
 
İşin zor Allah yardımcın olsun ama eşine çok kızdım ben anlatmalarına göre hiç bi konuda senin yanında değil oturp onunlada ciddi bir şekilde konuşmalısın bence onların yüzünden evliliğini tehlikeye atma.
 
ALLAH yardımcın olsun üzülme.oda yakında kısmeti çıkar gider evlenir.
 
insallah bir an evel gorumcenden kurtulursun aslinda en buyuk suc esinin, kendisinin artik bir ailesi var sorumluluklari var, tamam kardeste unutulmaz ama kardesiyle bekarlik gunlerinde yasadigini evliyken yapamaz. Gorumcen seni ona cekistirdiginde kendisinin mantiklica hareket etmesi lazim ama belliki mantigini pek kullanamiyor, gorumcen seni cekistirdiginde onun seni korumasi lazim sonucta bir omur boyu ayni yastiga baskoyucaksiniz rabbim hic kimsenin yuvasini yikmasin canim allah yardimcin olsun.
 
Geri
Üst