Bir Erkeğe Alınabilecek En Güzel Hediye

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Bir Erkeğe Alınabilecek En Güzel Hediye
erkeklere alınabilecek hediye seçenekleri erkeğe alınabilecek romantik hediyeler yıldönümünde hediyeler yıldönümünde erkeğe ne hediye alınır alınacak romantik
Merhaba melekler,
Sizlerden biraz yardım isteyeceğim.Sizce bir erkeğe alınabilecek en güzel hediye ne olabilir.Yada siz olsanız ne alırdınız.
Hangi hediye erkeği mutlu etmeye yarayabilir,hep birlikte bulalım hadiii

:grouphug::grouphug:
 
ilk cevap benden olsun
erkeğe hediye almak zordur seçenek azdır çünki,
ben evlilik yıl dönümünde romantik gece hazırladım çok işe yaradı tavsiye ederim
 
Bir erkeğe verilebilcek en güzel hediye ''fazlaca ilgi'' (soyut olarak) onun dışında erkekler neye ilgileri varsa onlarla mutlu olurlar... Mesela.. Futbol delisine forma hediye etseniz aammnninnn !!!!! mutlulukta çıldırır... veya yeni bir cep telefonu....
 
hemmm simdi ikiye ayiralim sevgili/es tmm bunlara romatik geceler yada ne biliym daha fantazii seyler alinabilir:zuha:
normal erkek arkilerime yada kardeslerime en son ne aldim mesela büyük tam bi moda manyagi istedigi spor ayakkabiyi aldim genelde üst bas aliyorum.

hediye seciminde bende cokk zorlaniyorum özellikle esime hediye almak isterken bazen bisey gözüme carpiyo tmm bu tam onluk diyorum ama genellikle bende arkilerden yardim almayi tercih ediyorum özellikle esiniz benimki gibi titiz, biseyi begenmeyen bi tipse:D
dogum gününe özel bi video hazirladim gecen mesela cocukluktan bugüne bütün fotolari aradim buldum taradim videoma ekledim cok duygulandi :)
 
Canim ya ben cok klasik seyler almisim sanirim dusununce,genelde saat aliyordum,esime de ilk hediyem saatti,kazak,gomlek,vs haricinde cok guzel hediyelik esyalar yapan yerler var,yani bardak resmi basimi,guzel bir resminizin pazil hali vs secenekler gorusecegin yer ile de degisebilir.
 
klasik olcak ama mevsimine göre gömlek yada kazak,polar veya mont olabilir.
eğer fazla düşkünse futbola lisanslı ürün satan mağazalar oluyor ya acayip seçenek var oralarda.saatinden tut kupasına kadar,çantalar,eşortman takınları falan.(büyük kurtarıcı oluyo valla :D:D:D )
onun dışında işine göre kol düğmesi,kravat yada güsel bir kalem bile olabilir :)
bide tek bir hediye değil de ufak tefek bikaç hediye almayı seviyorum ben,bunlar da benim fikirlerim,umarım yardımcı olmuşumdur :)
 
30721.jpg
 
Geri
Üst