Bir erkeğin sevgilisini öpmek istemesi sevgisinin bir göstergesi olabilirmi?

manolya94

Yeni Üye
Üye
Bir erkeğin sevgilisini öpmek istemesi sevgisinin bir göstergesi olabilirmi?
Bir erkeğin sevgilisini öpmek istemesi sevgisinin bir göstergesi olabilirmi? Yani mesela o erkek sevgilisini öpmek istiyodur kızda o erkeğe; sürekli öpmese olmuyomu diye sorduğunda erkeğin verdiği cevap; Ben öpünce daha çok bağlanıyorum sevdiğimi öyle anlıyorum , öyle olmasa karşımdakini yakın arkadaştan başka bişey olarak göremiyorum demesi... Sizce seviyo mu sevmiyo mu ?
 
Şimdi öpmeden öpmeye fark var dersem lütfen beni yanlış anlamayın. Şehvetli öpüyorsa bu arkadaşımız yada arkadaşınız, yada arkadaşınızın arkadaşı boş konuşuyor diyebiliriz. Onun haricinde masumane yanaktan öpücüğün hiç bir zararı olmayacaktır. Zararı derken, ilişkiye olmayacaktır.
 
Peh, bir erkek size bunu diyor ve sizde bunu pervasızca " acaba seviyor mudur " diye beyninizde kurguluyorsunuz. Tamam bir erkeğin sevdiği kızı istemesi yada öpmesinden daha doğal birşey olamaz ama erkek arkadaşınızın size verdiği cevap pekte hoşuma gitmedi açıkçası... Bence bu erkek sizi, öpmek için öpüyor sevdiği için değil :) İzelin parçasında dediği gibi kendinizi emdirmeyin vampirlere :D:D:D:D:D
 
Geri
Üst