Birbirinden güzel amigurumi modelleriyle harika oyun keyifleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Birbirinden güzel amigurumi modelleriyle harika oyun keyifleri
El emeği isteyen işlere merakı olan bayanlar hepinize merhabalar. Karşınıza yepyeni tasarımlarımla çıkıyorum. Yeni resim galerimdeki önerilerimle siz değerli okurlarımın ilgisini çekmeyi başaracağıma inanıyorum. Benim kızım henüz 2.5 yaşında ve bu tarz oyuncaklara bayılıyor. Amigurumi denilen oyuncakların emeği çok. Hele bir de küçük bebek tarzı oyuncak yapıyorsanız epeyce uğraşmanız gerekecek. Sizlerin beğeninizi kazanmış küçük bebekler, hayvan figürleriyle yapılan bu oyuncaklar anti alerjik özelliğe sahiptir. Bebeğinizin tenine zarar vermemektedir. Bu oyuncakları aldığınız zaman hem bebeğiniz daha sağlıklı günlere merhaba diyebilecek hem de sizler bebeğiniz daha ufacıkken kimyasal içermeyen bu oyuncağı bebeğinize içiniz rahat verebileceksiniz.


Birçok teknikle arttırıp çoğaltma tığ işi yöntemiyle yapılan bu bebekler son dönemlerin en trend oyuncaklar listesinde. Sosyal alemin en bilinen sitelerinde gerçekleştireceğiniz ziyaretler esnasında bu işi yapan pek çok anneanne ve babaanneyi bulabilirsiniz. Örgü işini sevip tığ işi beni yormaz diyen bu teyzeler bu işten para kazanabiliyorlar. Satış işlemlerinde güvenebileceğiniz kişilerle irtibata geçerek sevdiğiniz minik prensesiniz ya da prensinize harika hediyeler verebilme şansını yakalayabilirsiniz. Sevilen oyuncakları aldıkça bebeğinizin mutluluğunu gözlerinden okuyabileceksiniz. Sizleri bile mutlu eden oyuncakları bulabilir dekor amacıyla evinizin herhangi bir köşesine yerleştirebilme fırsatını yakalayabilirsiniz.


Youtube kanalında en çok takip edilen amigurumi videolarını izleyerek kendiniz bile birkaç küçük örnek yapabilirsiniz. Tüylenmeyen iplerle yapılan bu oyuncaklar bebeğiniz ağzına soksa bile yutmaya sebep olabilecek yün, tüy ya da ip parçacık sorununa son dedirtebilecektir. Videoları takip ederek tığ işine yeteneği olanlar işi çabuk kapabilmektedirler. Bir işin ustası olmak zaman gerektirir. Bu sebeple işi yaparken zamanınız ayırıp biraz fedakarlık göstererek ilerleme tercihinde bulunmalısınız. Beğenilerinizi devam ettirebilecek pek çok örnekleri görüp inceleyerek daha farklılarını hayal gücünüzle üretebilirsiniz. Bir süre sonra süsleme yöntemiyle daha sevimli görünümler kazandırmak amacıyla kurdele ya da kumaş parçalarıyla gerçek oyuncağa benzetmeye kadar varan değişiklikler bile yapmak isteyebileceksiniz. Çok küçük olmayan düğme ya da toka dikme işlemleri, papyon ekleme gibi tercihlerle yaptığınız oyuncaklar harika görünecektir. Siz de sevdikleriniz için video izleyip onları mutlu edecek bir oyuncak yapmaya hazır mısınız?

119918663dc0520f02a4d916e06ca207.jpg
Amigurumi-bear.jpg
Amigurumi-CrackersBunny-TinyMiniDesign.jpg
Amigurumi-Crochet-Mouse-Featured-Image.jpg
Amigurumi-Crochet-Sheep-Featured-Image.jpg
full_7072_137746_AmigurumiBear_1.jpg
 
Geri
Üst