Birbirinden süper örgü çanta modelleri buradaaa

mislinay

Yeni Üye
Üye
Birbirinden süper örgü çanta modelleri buradaaa
Kız çocuklarına büyüklere küçüklere mini minnacıklara harika örgü çanta modellerini vereceğiz kızlar ama bununla ilgili bir kaç noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Genelde örgü çantalar suni ürünlerin haricinde orijinal ve doğal yün ve ipliklerle işlendiği için bir kere her halukarda daha naturel duracaktır. Sizler pahallı paralar ile bir çok ürün satın alabilirsiniz ama hiç birisi örgü çanta modellerinin yerini tutamayacaktır. Yine galerimde Hello Kitty li bir model var kız çocuğunuz var ise onda nasıl duracağını düşünün isterseniz :)

Sizler için araştırarak örgüden yapılmış herşeyi sitemizde sunmaya gayret gösteriyoruz. Bunun haricinde sizlere dikkatinizi çekebilecek olan bir kaç konu sunmak istiyorum. Bu konulara bakabilirsiniz.

Yine bu konuların haricinde konumuz olan örgü çanta modellerinin küçük resimlerini hemen aşağıdan sizlere sunuyorum. Dileyen kişiler resimlere tıklayarak galeri halinde büyük hallerini görebilirler oluşturduğum galerinin.

BÜYÜK RESİMLER İÇİN RESİMLERE TIKLAYINIZ !

[photo="medium"]692[/photo] [photo="medium"]693[/photo] [photo="medium"]694[/photo] [photo="medium"]695[/photo] [photo="medium"]696[/photo] [photo="medium"]697[/photo] [photo="medium"]698[/photo] [photo="medium"]699[/photo] [photo="medium"]699[/photo] [photo="medium"]700[/photo] [photo="medium"]701[/photo] [photo="medium"]702[/photo] [photo="medium"]703[/photo] [photo="medium"]704[/photo] [photo="medium"]705[/photo] [photo="medium"]706[/photo] [photo="medium"]707[/photo] [photo="medium"]708[/photo] [photo="medium"]709[/photo]
BU AŞAĞIDAKİ KONULARDA DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR İNCELEYİN MELEKLER

[album=small]43[/album][album=small]42[/album][album=small]41[/album][album=small]40[/album]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Birbirinden süper örgü çanta modelleri buradaaa

hepsi çok hoş ama bu başkaa..
6343538_1.jpg

emeğine sağlık canım..
 
Cevap: Birbirinden süper örgü çanta modelleri buradaaa

hepsine bayıldım, ya bu site süper bir site, hatta sarı olanından yapmayı denicem:)
 
Geri
Üst