Bıttım sabunu cilde nasıl uygulanır cilt i̇çin uygun mu?

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Bıttım sabunu cilde nasıl uygulanır cilt i̇çin uygun mu?
Bıttım sabunu cilde nasıl uygulanır bıttım sabunu kullananlar ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

BITTIM SABUNU NASIL KULLANILIR?


Son zamanlarda sıkça duyar oldum bıttım sabunu hatta Siirtli bir arkadaşım var ilk ondan duydum diyebilirim bu sabunu. Faydaları da saymakla bitmiyor hanımlar. Kozmetikte cilt sağlığında saçlarınızda daha birçok faydası varmış bıttım sabununun. Neye iyi gelir nasıl kullanılır hepsini sizlerle paylaşacağım. Bıttım denilen şey antep fıstığı ağacının ham maddesidir. Siirt fıstığı diye geçiyor aslında arkadaşlar. Doğuda çok fazla tüketilen menengiç kahvesi de menengiç meyvelerinden üretilir ve bıttım sabunu da bundan elde edilir. İlk olarak benim bildiğim bıttım sabunu faydalarından biri saç ve saç derisine çok iyi gelmesidir. Saçları beslerken dökülmesini engelleyip saç derisini temizler ve nefes almasını sağlamaktaymış. Bunun yanında bıttım sabunu cilt sorunlarına da birebirmiş. Cilt lekelerinden sivilce sorunlarına kadar bıttım sorunu mucize bir sabun olarak kullanılmaktadır. Bıttım sabunu için aslında bir sorun olmasını beklemeye gerek yok hemen bir tane alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Hiç bir yan etkisi yoktur. Saçlarınızı yıkayabilirsiniz saçlarınız dökülüyorsa kepek sorununuz varsa iyi gelecektir. Ama özellikle saçlarda kullanacaksanız biraz saçları sert hale getirebilir ama faydasını düzenli kullandıkça anlayabilirsiniz.

bittim sabunu kullanimi.jpg


BITTIM SABUNU SAÇ BEYAZLAMASINA İYİ GELİYOR MU?

Bıttım sabunu cilt saç sorunlarına iyi geliyor. Belli bir yaştan sonra saçlarımızın içinde gördüğümüz o tek tük beyaz saçlar morallerimizi alt üst etmeye yeter. Hele ki 30 yaşından sonra emin olun eğer genetik değilse saçlar tek tek beyazlamaya ve bu beyazların sayısı hızla artmakta. Bu da dediğim gibi can sıkıcı bir durum çünkü insan gerçekten yaşlandığını hissediyor. Bıttım sabunu belki buna çözüm sunabilir. Araştırdığım kadarıyla bıttım sabunu içeriğinde renk pigment koruyucu yer aldığından beyaz saçların çıkmasını engelliyor, beyaz saçlar varsa bunları onaracaktır. Aslında saçlarımızdaki beyaz saçları kapatmak için yaptığımız o boyalar o kadar zarar verici ki ama ben bile yapıyorum istemeden de olsa. Saçlarımızı yıpratmakla kalmıyor bu boyalar aynı zamanda saçların daha hızlı ve erken beyazlamasına da neden oluyor. Her zaman doğal çözümlerden yana olsak aslında hem sağlığımız için de en güzeli değil mi? Bıttım sabununu düzenli ve uzun süreçli kullandığınızda faydasını elbette göreceksiniz. İlla ki değişikliği farkedeceksiniz kendinizde.

bittim sabunu ile cilt temizligi.jpg


BITTIM SABUNUNU CİLDİ KURUTUR MU?

Saçlar için oldukça iyi etkilerini konuştuk ve bıttım sabunu cilde de faydaları bulunmakta. Sadece cilt tipinize uygun mu? Ya da cildinizi kurutur mu? zarar verir mi? bu konular üzerinde sizleri aydınlatmak isterim. Bir sabundan daha fazlası mucize doğal bir sabun bıttım sabunu. Aslında her evde bulunması gereken ve hayatınızdan hiç bir zaman çıkarmamanız gereken bir sabun. Cilt temizliğinde antiseptik özelliği sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Piyasada diğer sabunların kokusu güzeldir elinizi yüzünüzü belki de kurutuyor ama bıttım sabunu olduğu gibi doğal hem temizler hem tahriş kuru bir etki yaratmaz. Bıttım sabunu içinde E vitamini bulunduğu için cildi ayrıca besler, parlatır, sivilce mantar oluşumunu engeller. Cildinizin her zamankinden daha fazla nefes aldığını farkedersiniz zamanla. Yine cildi koruma, enfeksiyonlara karşı gelme özelliği sayesinde bıttım ile siz de tanışmadıysanız mutlaka tanışmalısınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sabunu ben çok fazla aktarlarda görmemiştim ilk kez bu sabunu Mardin bölgesinde gördüm ama almadım bu kadar özelliğinin olduğunu bilmiyordum Şimdi aktarlarda var mı acaba bu sabundan ?
 
Geri
Üst