blinçaltı ile kilo vermek

A

advantur

Forum Okuru
blinçaltı ile kilo vermek
Bilinçli olarak yapılan diyetlerle birkaç kilo verilir. Ancak bu kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır.



Aşağıda verilen su sesli bilinçaltı telkinini hergün en az 1-2 saat dinleyerek (ne kadar çok dinlenirse etkisi o kadar çabuk görülür) kilolarınızı geri almamak üzere verebilirsiniz. Bu telkin bilinçaltınıza kilo vermenin ne kadar kolay olduğu düşüncesini aşılıyor ve bilinçaltınızı her hafta en az yarım kilo vermeye programlıyor. bu yarım kilo bir, iki hatta üç kiloya kadar çıkabilir.

ilgili telkini yüklemek için

http://rapidshare.com/files/36461865...verme.rar.html



Kilo vermek için yapacağınız tek şey bu telkini dinlemek. Telkin ile birlikte diyet yapmanıza ya da aç kalmanıza hiç gerek yok. Siz yemek isteseniz bile bilinçaltınızın proglamlaması tamamlandığında size izin vermez. Böylece sağlıklı olarak kilo vermiş olursunuz.



Telkini dinlerken istediğinizi yapabilirsiniz. Hatta uyurken bile dinleyebilirsiniz. Kitap okuyun, televizyon izleyin, başka müzikler dinleyin hiç fark etmez. Ancak su sesini duyun bu yeter. Bilinçaltınız gerekli mesajları algılıyordur.



Bilinçaltı telkinlerini daha önce duymayanlara ne olduğunu söyleyeyim. Bilinçaltımız kulağımızın duymadığı sesleri bile çok rahat algılar. Bu telkinlerde ise fon müziklerinin arkasına mesajlar yerleştirilmiştir. Bu mesajları kulağımız duymaz(duymaması da gerekiyor) ancak bilinçaltımız çok rahat bi şekilde algılar. Birşeyi bilinçaltı isterse o şey kesinlikle yapılır. Bilinç buna karşı gelemez. Bu yüzden bilinçaltı telkinleri işe yarıyor.
 
Geri
Üst