Boğa Burcu Erkeğini Nasıl Etkilersiniz

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Boğa Burcu Erkeğini Nasıl Etkilersiniz
boğa burcu erkeğine nasıl davranılmalı boğa erkeğine nasıl davranmalı burcuna davranmalı davranılmalı burcu
Boğa burcu erkeğini etkileme konusunda zorluk çekiyorsanız birde burcunun özelliklerini bilerek bazı taktikleri denemeye ne dersiniz bayanlar :croc:

Muhakkak yemek yapmayı öğrenin. Çünkü bu erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Ona ait herşeyi sahiplenin, değer verin ve korumaya çalışın.

Parasını ondan önce düşünün. Har vurup harman savurmayın.
Dişiliğinizi asla ihmal etmeyin. Bu erkeğin cinselliği oldukça güçlüdür.
Kendinizle ilgili saç, giyim v.b konularda ani değişimler uygulamayın. Yani sizi tanıdığından saçınız siyahsa, bir müddet sonra sarı bir saçla karşısına çıkmayın.
Dürüst olun ve asla yalan söylemeyin.
Ona sadık kalacağınızdan emin olmasını sağlayın.
Size güven duyması için, ondan hiçbir şeyinizi gizlemeyin.
Güzel bir sofrada, ellerinizle hazırladığınız yiyecekleri, dişiliğinizi hissettirerek sunmaya çalışın.
Sakin ortamlardan hoşlanan Boğa erkeğine, diskoya gidelim mi diye bir teklifte bulunmayın. Nezaketinden kırmayabilir ama ikincisinde hayır diyebileceğini unutmayın.
Sorduğunuz soruların cevabı için günlerce bekleyebileceğinizi unutmayın. Yani anında cevap vermesini beklemeyin.
Görünüşünüze özel önem verin. Sizi güzel bulmasını sağlayın.
Sizinle ilişkiye başladığında, sizi asla aldatmayacağını bilin. Nerdesin, niye aramadın , beni aldatıyor musun gibi cümleler kurmayın. Çünkü o bunu yapmaz.
İnatçı olan Boğa erkeğini, mantıklı konuşmalar yaparak ve ilişkinize verdiğiniz önemi belirterek, ona olan sevginizden bahsederek kolaylıkla esnek düşünmesini sağlayabilirsiniz.

Ona destek olun, problemleri olduğunda konuşması için zorlamayın. Sadece hep yanında olduğunuzu anlamasını sağlayın.
Programlı bir erkek olan Boğa, dağınık, karmaşık ve ne yaptığı, nasıl davranacağı belli olmayan bir kadına asla tahammül edemez. Onun için planlı davranmaya çalışın
İlginizi Çekebilecek Konular:
 
mesela bi boğa burcu erkeğine msj attığımız zaman o yazana kadar ikinci msjı atmamalımıyız.. ayy ben tutamıorum kendımı sureklı yazıorum 8'inci msjı attığım bile oluyo.. :)) tabı o da benı cok kasıyorsun dıye kızıyo ne yapmalıyımm..
 
boğa erkekleri bi değişikler ne çok sıkacaksın ne çok gevşek bırakacaksın ama ona kesinlikle tüm dünyanın o olduğunu hissettirmelisin
 
Geri
Üst