Böğürtlenli yaş pasta

M

Monera

Forum Okuru
Böğürtlenli yaş pasta
pasta süsleme teknikleri yas pasta suslemesi böğürtlenli yaş yaş süsleme teknikleri çeşitleri
nimetilker_Pasta1.jpg


pandispanya için
4 yumurta
1çb sıvıyağ
1 sub. tozşeker
1çb. su
yarımpaket çikolata sosu( dr otker)
2 paket kabartma tozu
2 sub un

ara ve üst süslemesi için.
2 paket vanilya pasta kreması( dr otker)
1 paket meyveli sos ( dr otker)
bir avuç şam fıstığı
bir avuç damla çikolata
pasta süsü
böğürtlen


pandispanya için yumurta aklarını bir çimdik tuzla kar haline getiriyoruz. ablam kabı ters çevirince akmayacak kadar katı olacağını söledi. bende yazayım bari. neyse yumurtanın sarıları ve kalan malzemeyi başka bir kapata çırpıyoruz. yumurta aklı karışımı ekliyoruz. 170 derecelik fırın ısınmadan kalıba döküp fırına yolluyrouz. yaklaşık 45 dakikada size sünger gibi bir pandispanya ortaya çıkıyor. neyse efenedim. pandispanyalar pişerken biz bi taraftan meyveli sosu ve pasta kremasını paketteki tarife gör hazırladık. pandispanya pişince ortadan ikiye ayırıp şekerli sütle ıslattık.a ra katmana 1 paket pasta kremasını yaydık ve üzerine fıstıklarımız ve çikolatalarımız serpiştirdik.üzerine pandispanyanın üst kısmınıda kapatıp 1 paket keremayı üstüne yaydık kendimizce şekil verdikten sonra meyveli sosu üstüne yaydık ve böğürtlenle süsledik. yanlaına pasta süsü serptik işte size pastaa:D
 
Geri
Üst