Botoks nasıl yapılır?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Botoks nasıl yapılır?
Botoks nasıl yapılır,botoks kimlere yapılır,botoks nedir,botoks kimlere uygulanır,botoks nasıl yapılıyor,
botoks2.jpg


Botoks yapılırken sadece istenilen bölgede etkisini durdurmak istenilen kaslara uygulanmalıdır. Bu sebeple kas anatomisini iyi bilen kişiler tarafından uygulanmalıdır. Uygulama yerlerinin doğru seçimi, giriş açısı, iğnenin kalınlığı, verilecek doz, maddenin sulandırma(seyreltme) oranı, enjektörün kalınlığı, enjeksiyonun hızı ve enjeksiyon sonrası basınç, verilecek kas egzersizleri, soğuk uygulamalar ve masaj, dikkat edilmesi gereken pozisyon ve hareketler gibi konularda çok iyi bilgi sahibi olan tecrübeli doktorlar tarafından uygulanmalıdır.
botoks nasıl yapılır merak edenler için tıkla izle
 
bende botox yaptırıyorum sonuçta cildimiz bizi belli bir süre taşıyor ama belli yaştan sonrada bizim onu taşımamız gerekiyor. Botoks yaptırırken mutlaka iyi bir uzman seçmek gerekiyor benim botoksumu yapan kişi sağalson o kadar doğal yapıyor ki çıktığımda bile anlayan olmuyor çünkü son derece doğal görünümlü yapıyor kimisinde sonuç iyi olmuyor geçen bir komşum yaptırdı biryere kadın kaşını oynatamıyor ve buda psikolojisini etkiliyordu alın bölgesinne yaptırmıştı ama çok memnun kalmadı ben kaz ayakları ve iki kaş ortasında bulunan mimik çizgim için yaptırıyorum ufaktan mimikten dolayı oluşan alın çizgilerime de uygulanıyor ne kadar sık yaptırırsanız cildiniz de o kadar genç kalır
 
Benimde dudak kenarlarının botoxsa ihtiyacı var. Yaş ilerliyor maalesef yaşlanmaya karşı koyamıyoruz. Benim merak ettiğim yılda kaç defa botox yapılmalı ? Birde işlem ağrılı oluyormu? İşlem sonrası yüzde şişme morluk oluyormu ? Çalıştığım için kimsenin durumu farketmesini istemiyorum .Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
 
Botox, botulinum toksini adı verilen Clostridium botulinum bakteri tarafından üretilen bir nörotokinden yapılmış bir ilaçtır . Bazı kas koşullarını tedavi etmek ve kasları geçici olarak felç ederek kozmetik olarak kırışıklıkları gidermek için tıpta kullanılır.Botulinum toksini ağırlıklı olarak yaşlı erişkinlerde yüz kırışıklarının ve ince çizgilerin görünümünü azaltmak için bir tedavi olarak kullanılır.

Estetik uygulamaların ötesinde, Botox, görme keskinlikleri, migren, aşırı terleme gibi çeşitli tıbbi durumların tedavisinde yararlı bulunmuştur.Botulinum toksini ile yapılan enjeksiyonlar genellikle iyi tolere edilir ve yan etkileri azdır. Nadiren de olsa, bir birey ilaca hafif, geçici bir olağandışı yanıt veren genetik yatkınlığa sahip olabilir.

Botoks enjeksiyonları, kozmetik amaçla kullanıldığında bile, yalnızca eğitimli bir tıp uzmanının uygulaması gerekir.Tedavi edilen duruma bağlı olarak, Botox enjeksiyonu aynı anda birden fazla alana verilebilir.Kaslara enjekte edildiğinde , Botox sinirleriniz ve kaslarınız arasındaki sinyalleri geçici olarak engeller ve bu da etkilenen kasları daraltır. Botox, yüzün kilit noktalarına enjekte edildiğinde çevreleyen yüz kaslarını rahatlatarak kaz ayaklarının ve gözlerin ve ağız çevresindeki ince çizgilerin görünümünü azaltır.
 
yüzümde botoksa pek ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama bir arkadaşım migren ağrıları için botoks yaptırmıştı işe yarıyormuş benimde sık sık baş ağrılarım oluyor botoksu migrenim için yaptırmayı düşünüyorum yüzün belli noktalarına uygulanıyormuş tekrarlayan migren ağrılarına çok iyi geliyormuş
 
botoks yaptırıyorum çok fazla mimik yaptığımdan dolayı iki kaşımın ortasında çizgi var o yüzüme olumsuz yorgun negatif bir ifade veriyor oraya yaptırıyorum gerildiği için yüzüme canlılık geliyor kesinlikle mimik çizgilerine botoksu öneririm kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. ucu çok ince iğnelerle botoks yapılıyor öncesi emla kremle yapılacak bölge lokal aneztesi olarak uyuşturuluyor acı çekiyormusunuz diye soran olursa bu kişiden kişiye değişir eğer ağrı eşiğiniz düşükse azda olsa iğne girişlerin de minicik hissediyorsunuz hassas bir cilde sahipseniz iğnelerin girdiği yerlerde daha sonra ufak morluklar oluşuyor bunun için buz kompresi uygulayın ve morluk giderici kremler sürerseniz birkaç günde bu morluklar geçecektir.
 
Geri
Üst