Braun Silk Expert lazer epilasyon kullanan varmı ?

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Braun Silk Expert lazer epilasyon kullanan varmı ?
Merhaba kızlar ben dün vatandan Braun Silk Expert 300.000 Atımlı Lazer Epilasyon Cihazı aldım 6 taksitle. 1.300 dü . Vücudun her bölgesinde güvenle kullanılabiliyormuş . 2 yıl garantili . Benim merak ettiğim bu cihazı kullanıp sonuç alan varmı acaba ? Henüz kullanmadım denemedim. Tüylerin çıkmasını bekliyorum. Yada büyük ihtimal ilk denemem eşim üzerinde olacak :D Bu cihazı kullananlar yorum yaparsa sevinirim
 
Ben 7 yıl önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Seansı tayinden dolayı tamamlayamadım. Tüylerde azalma var ama bazı yerlerde tüyler bariz ortada. Koltuk altındaki tüyler bitmişti doğum kontrol hapı kullandığımdan yeniden çıkmaya başladı . Bende lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum. Bak bakalım memnun kalırsan bende alayım. Sonucu burdan yazarsın artık .
 
Yarın kullanacağım şekerim . Bende şimdilik kıl yok çıkmasını bekliyecem. Yarın cumartesi önce bir sevgili kocişimin üzerinde deneyeyim. Bakalım çok bağıracakmı ? Canı yanacakmı hahaha . Yazarım yarın ilk kullanma deneyimimizi ;)
 
merhaba Braun Silk Expert lazer epilasyon kullanıyorum 1 ay önce ilk defa kullandım kollarımı jiletledim sonra uyguladım kollarımda tüyler çok az yeni yeni çıkmaya başlaı. Yalnız bikini bölgesinde özellikle dudak bölgesini algılamıyor ordaki tüyleri alamıyorum .
 
bende 2. kez kullandım şimdilik bazı yerlerde tüy çıkmıyor inşallah verdiğim paraya değer .Bikini bölgesi için özel başlık olmalıydı . Dediğiniz kısmı algılamıyor olabilir. Birde geçen yanağımı yaktım 5 gün izi geçmedi allahtan hemen kantaron sürdüm yoksa izi kalacaktı
 
Geri
Üst