Bugün (14 Temmuz) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (14 Temmuz) Doğanlar
14 temmuz hangi burç 14 temmuz doğanlar temmuzda doğanlar temmuzda doğanların özellikleri
Araştırmacı bir ruha sahiptirler. Özgün kişilikleri vardır. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmaya meyillidirler. Mesleki konularda tatlı dilli olmalarına karşın, bazen fazla aşırılığa kaçarak, karşılarındaki kişileri zorlayabilirler. . Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Flört temekten ve karşısındaki kişiye kur yapmaktan hoşlanırlar. Bazen dostluk ve aşk duygularını karıştırırlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür.


Bugün Doğan Kadınlar

Yalnız yaşamaktan hoşlanmaz ve sosyal ilişkilere önem verirler. Gerçek dostlarına çok değer verirler ve sevdikleri için, her türlü fedakârlığı yaparlar. Grup çalışmalarına katılmaktan mutlu olurlar. Uyumlu kişileri bir araya getirerek onları tanıştırmaktan ve buluşturmaktan büyük keyif alırlar. Kararlarını uygularken hiçbir engel tanımazlar. Akıllı ve yetenekli kişilerdir.


Bugün Doğan Erkekler

Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Yatırım ve finans konularında belli bir strateji izlerler. Duygularında asalet hakimdir. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarının daima yanlarında veya etrafında dolaşırlar.



Bugün Doğan Çocuklar

Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Müzik kulakları gelişmiştir ve sese karşı oldukça duyarlıdırlar Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır.
 
Geri
Üst