Bugün (8 Ocak) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (8 Ocak) Doğanlar
8 ocak doğanlar 8 ocakta doğanlar
Oğlak

Yenilikler hevesli fakat, temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Amaçları doğrultusunda yaşana kişilerdir. Hırslı ve enerjilerini doğru kullanmaya özen gösteren kişilerdir. Sürekli hareket halinde olan kişilerdir. Değişen tuh halleri onları ilginç ve karizmatik yapabilir. Anlaşılması zor insanladır.. Akıllarından geçeni hiç düşünmeden söyledikleri için, çevrelerinde marjinal olarak tanınırlar. Fazla duygusal olmadıkları için de, aşk yaşarken seçici davranmaz, fiziksel özelliklerinden çok, partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler. Fakat erken gözlük takabilirler. Özgürlük tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler.

Bugün Doğan Kadınlar

Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler. İleri yaşlarda bile ince kamasını becerirler. Özgürlük duyguları tüm değer yargılarının üzerindedir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar.

Bugün Doğan Erkekler

İlişkilerinde cinsel dürtülerden çok, zeka kapasitesi rol oynar. Kısıtlanmak istemeyen ve bağlanmaktan korkan sürekli değişen bu adam, kadınların hazin aşk hikayelerinin özel kahramanlarıdır. Eş olarak, karşısındaki kişiyi zorlasalar da, iyi bir baba olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Aile bireylerinin özgürlük sınırlarına girmez ve özel dünyalarına hiç kimseyi kolay almazlar.

Bugün Doğan Çocuklar

Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.
 
Geri
Üst