Burca Göre Anneler Günü Hediyesi

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Burca Göre Anneler Günü Hediyesi
burçlara göre hediye
burçlara göre anneler günü hediyesi
anneler günü hediyesi



Sevgili melekler, bildiğiniz gibi Mayıs ayının ikinci pazar günü yani önümüzdeki pazar günü anneler günü kutlanacak. Herkes kalbindeki tüm sevgiyle annelerine sarılırken, çeşitli hediyelerle de onları sevindirmek isteyecek. Eğer henüz hediye seçiminde kararsız kaldıysanız, bir de burçlara göre annelere ne alınabilir, aşağıdaki makalemize bir göz atınız...


anneler_gunu-321.png



Koç Annelerini Spa İle Şımartın

Anneniz Koç burcuysa, ona bu anneler gününde şımartacak bir spa bakımı, kokular ve rahatlatıcı, meditasyon içerikli öğeler alabilirsiniz.



Fedakar Boğa Annelerine Küçük Ev Aletleri Alın

O her zaman sağlığa, korumaya ve beslenmeye yönelik olan Boğa burcu anneleri evlatlarını korumak ve beslemek, ilk ve en önemli ilkesidir. Ona yemek yaparken kullanabileceği bir el aleti veya şık bir kahve makinesi hediye edebilirsiniz.




İkizler Annelerine Çiçek Kokulu Parfümler

Aslında güzel bir parti, onun için en güzel hediye olacaktır. Sınırlı büteçeye sahipseniz güzel kokan, çiçek kokulu bir parfüm hediye edebilirsiniz.


Anaç Yengeç Annelerinin Ruhuna Duygusal Hediyelerle Hitap Edin

Sevgi dolu, sadık, besleyici, koruyucu ve duygusal olarak tanımlanan Yengeç annelerine üzerinde çocuklarının baş harfleri olan bir kolye, mücevher, fotoğrafları düzenlemesi için dijital albüm, eski günleri anlatan bir tablo uygun olacaktır.



Birarada Olmayı Seven Aslan Annelerine Eğlenceli Hediyeler Alın

Aslan annesi tüm ailenin bir arada olmasından dolayı, Anneler Günü’nü ve diğer tüm özel günleri seviyor ve kutlanmaya değer buluyor. Bir tekne kiralayıp, içinde parti verebilirsiniz. Ayrıca kendi elinizle hazırlayacağınız bir kart veya resim de onu çok mutlu edecektir.



Titiz Başak Annelerine…

Onun kadar titiz ve temiz bir kadına hediye almak için, son teknoloji temizlik aletleri satan bir yeri gezmeniz yeterli olacaktır. Yeni çıkan çamaşır makineleri, buharlı yer temizleyicileri, pamuklu nevresim takımları… Organize etmeye ve temizlemeye yarayan aletler Başak annelerini mutlu edecektir.


Terazi Annelerine Bakım Setleri Alın

Terazi annesine lüks bir otelin spa bölümünde bir gün veya en iyi güzellik salonunda tepeden tırnağa bakım gibi kendini iyi hissetmesini sağlayacak hediyeler seçmeye yönelebilirsiniz.



Akrep Annelerine Workshop Davetiyesi

Akrep annelerinin gizemli ilimler hakkında yazılmış kitaplar, filmler veya oyunlar ilgisini çekecektir. Farklı felsefe ve akımları anlatan kitaplar veya değişik workshoplara katılabilmesi davetiyeler alabilirsiniz.



Günübirlik Turlar Tam Yay Annelerine Göre

Bir Yay annesi için, hafta sonu kaçışı, küçük bir kasabada birkaç günlük tatil hediyesi muhteşem olur. Ayrıca Yay insanlarının parfümü çok sevdiğini de unutmayın.



Oğlak Annelerine Duygusal Hediyeler

Onun sorumluluk anlayışı oldukça fazladır. Oğlak annesi, önce çocuklarım diyen bir annedir. Duygusal ve sofistike bir kadındır. Kaliteli şeyleri sever. Şık bir bileklik veya yüzük, sevdiği ve ilgilendiği hobilerle ilgili bir kitap veya set, evde kullanabileceği kokular mumlar seti veya banyoda kullanılabilecek vücut setleri tercih edebilirsiniz.



Bakımlı Kova Annelerine Güzellik ve Makyaj Seti

Kova burcu annesinin çok farklı insanlardan oluşan bir çevresi vardır. O her zaman bağımsız, sürprizlerle dolu ve bakımlıdır. Her an bir yere gitme ihtimali olduğunu düşündüğünden, her zaman iyi dolaşmayı ve iyi görünmeyi sever. Bu yüzden güzellik setleri, bakım ürünleri, makyaj malzemeleri gibi hediyeleri tercih edebilirsiniz.



Yaratıcı Balık Annesine Etkinlik Bileti Hediyesi

Yaratıcılık ve sanat dolu bir kadın, duygusal ve hayal dünyası oldukça geniş olan Balık burcu annesine, onun coşkularını ifade edebilecek bir hediye seçin. Örneğin resim kurslarına katılma veya tiyatro, bale festivallerine kombine bilet gibi. Ayrıca aromaterapi, masaj, spa gibi hediyelerden büyük mutluluk duyacaktır.
 
Geri
Üst