Burçlarına Göre Kadınların Aşka Bakış Açısı

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Burçlarına Göre Kadınların Aşka Bakış Açısı
Bu konu; Burçlarına Göre Kadınların Aşka Bakış Açısı hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, burçların etkisine inanan meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için farklı zevkleri ve beğenileri olan burçların aşka bakış açılarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bakalım kadınlar burçlarına göre aşka nasıl bakıyorlar ?



ask-cb.jpg




Koç Kadını
Bağlanmaktan hoşlanmaz. Bazen birlikteliğinin nedeni aşk yada sevgi olmayabilir!Etrafında her zaman onu beğenen erkekler olur, bu durum ona büyük zevk verir. Koç kadını çevresinde çok beğenilen biri olarak karşımıza çıkar. Fakat koç kadını bu konuda her zaman kendini eksik hisseder. Her zaman kendinde kusurlar arar. Sevdiği kişiyi herkesten kıskanır. Kolay kolay birine bağlanmaz ama hayatının erkeğini bulduğunu düşündüğü kişiyi bulursa onu da kolay kolay bırakmaz. Uğruna her şeyden vazgeçebilir.. İlişkilerinde ayran gönüllülüğü de vardır.
Bir anda âşık olabileceği gibi bir anda da aşkından vazgeçebilir. Koç kadınının evliliğinin nedeni sadece sevgi olmayabilir. Bazen güç, bazen para, bazen şöhret, onun için evlilik nedeni olabilir. Kendisinden üstün bulduğu erkeklerle birlikte olmak ister.
Evlilik ona göre biraz sıkıcı olabilir. Eğer erkeği onun isteklerini yerine getirebiliyorsa uzun süreli ilişki yaşayabilir.


Boğa Kadını
Boğa kadını tam anlamıyla aşk için yaratılmış bir dişidir. Sevdiği zaman tam sever ve sevdiği için her şeyden vazgeçebilir.
Boğa kadını bir erkeği kafasına taktı mı elde etmesi sadece zaman meselesidir. Buna rağmen ilişkilerinde mantığa önem verir. Mantığına uyan erkeği bulduğu zaman ona ömür boyu bağlı kalır.
Hayat ne kadar sert ve kırıcı olsa da her zaman sevdiğinin yanındadır. Sadakatten asla taviz vermez. Boğa kadını duygusal ilişkilerinde çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Fakat kırıldığını kolay kolay hissettirmez. Ama asla da unutmaz…


İkizler Kadını
İkizler kadını ikizler burcunun karakteristik özelliği olan değişken kişilik yapısına sahiptir. Merakı, ikizler kadınını sürekli okumaya, araştırmaya, yenişeyler öğrenmeye iter. Bu sayede aşırı bir kültür birikimine sahiptir ikizler kadınları.
Sosyal hayatta sürekli hareket halindedir.. Yalnız kalmaktan, oturmaktan hiç hoşlanmaz. Cazibesi, kıvrak zekâsı ve etkileyici bir hitap yeteneği sayesinde karşısındakini çok kolay etkiler ve karşısındakine nasıl davranacağını çok iyi bilir.
Bu özellikleri ile en ulaşılmaz erkekleri bile kendisine bağlamayı bilir. İkili ilişkilerinde karşısındaki erkek her şeye hazırlıklı olmalıdır. Ani değişiklikler yapabilir
İkizler kadını ilişkilerinde özgürlüğüne çok önem verir. Eleştiriye kapalıdır. Kendisini değiştirmeye çalışan erkeğin onun gözünde şansı çok düşüktür. İkizler kadını karşısındaki erkekte öncelikle hoşgörü ve anlayış arar. İkizler kadını ile birlikte olacak erkek son derece anlayışlı bir yapıya sahip olmalıdır.


Yengeç Kadını
Yengeç kadını, hayatına alacağı erkekte güç ve bağlılık arar. Bu güç fiziksel güç değil; her türlü zorlukla kadınının yanında yer alacak erkek gücüdür. Sevdiği insana aşırı ilgi gösterir, onu her fırsatta şımartır.
Erkeğinden de aynısını bekler. Yengeç kadını ile birlikte olan erkek onun her türlü derdiyle, üzüntüsüyle, mutluluğuyla ilgilenmelidir. Ona saygı duymalı ve onu çok sevmelidir.
Yengeç kadını erkeğini yanında hissettiği sürece hayatta hiçbir şey karşısında yılmaz. Sevdiği erkeğe kayıtsız şartsız bağlanan yengeç kadını sevdiğine aşır bağlanır ve gözü başkasını görmez.
Eşine aşırı sadık olan yengeç kadını aynı sadakati eşinden de bekler. Yengeç kadını ile ilişkiye başlamak zordur. Çünkü yengeç kadını öylesine aşklar için yaratılmamıştır. Hayatının aşkını bekler ve onula bir ömür geçirmek ister.


Aslan Kadını
Aslan kadınları her zaman bakımlıdır. Dış görünüşlerine önem verirler. Özgürlüğüne düşkün olan aslan kadını zamanının çoğunu dışarıda geçirmek ister. Modayı yakından takip eder ve pahalı şeylerden hoşlanır.
Kendisine olan güveni, zarafeti ile her ortamda fark edilir. Zaten onun amacı da ilgi odağı olmaktır. Sempatik ve nazik görünseler bile bu görüntünün altında hırçın bir kadın yatmaktadır. Aslan kadınları kimden olursa olsun emir almaktan hoşlanmaz, kararlarını kendi verir ve hiçbir şey onları kararlarından çeviremez. Eğlence hayatına düşküdür. Bu nedenle evliliğe her zaman uzak bakar. Evlendiği zaman ise özgürlüğünü engelleyeceği korkusuyla erken çocuk sahibi olmayı kolay kolay düşünmez.
Aslan kadını sürekli ilgi isteyen bir yapıya sahiptir. Onunla birlikte olacak erkek ona sürekli ilgi göstermeli, ona sürekli hediyeler almalıdır. Aslan kadını aşırı kıskançtır. İlişkilerinde sevdiğine sadık biri olan aslan kadını aynı zamanda çok ateşli bir partnerdir. Onun gönlünü fetheden erkek aşkı en zirvede yaşar. Lider yapısı gereği ilişkilerinde emir vermeyi sever ama asla emir almak istemez. Karşısındaki erkeğin istediklerini yapmasını ister.
Sadakatsizliğe karşı hiç affı yoktur. Kendisini aldatacak erkeğe de aynı şekilde karşılık vermekten geri durmaz.


Başak Kadını
Onu tanımayanlar onun hakkında çok yanlış düşüncelere kapılabilir. Çünkü başak kadınında ‘küçük dağları ben yarattım’ edası vardır. Ona yaklaşmak, iç dünyasını tanımak hiç de kolay değildir. Bunu başarabilirseniz bu dış görünüşün altındaki cevheri ancak görebilirsiniz.
Başak kadını bu kendini beğenmiş görüntüsünün altında son derece alçakgönüllü ve bir o kadar da kırılgan bir yürek saklar. Aslında çok iyi yürekli ve yardımsever olduğunu onu tanıdıkça anlarsınız. Eğer ona kendinizi kabul ettirebilirseniz ancak o zaman sizinle duygularını paylaşır. Yoksa kolay kolay duygularını dışa vurmaz.
Başak kadınının kalbini fethetmek isteyen erkek de tabiri yerindeyse peygamber sabrı olması gerekir. Sabrının sonunda ise gerçek bir kadın bulur karşısında. Dalga geçilmeyecek, gerçek aşk kadınını… Gerçek bir dost, gerçek bir arkadaş, gerçek bir eş…
Paraya ve güce önem verdiği için daha çok bol kazançlı ve güçlü erkekleri tercih eder. Parayı sadece kendini güvende hissetmek için ister. Yoksa son derece sade bir hayat yaşama taraftarıdır.


Terazi Kadını
Terazi kandının kıyafetleri her zaman şık ve düzgün, makyajı yerindedir. Bakımlı ve özenlidir. Heyecan vericidir. Düzen kurmayı çok sever. Onun hayatında her şey yerli yerinde olmalıdır. Konforda çok önemidir. Düzeni sağlarken konforundan asla ödün vermez. Mutlaka bir yardımcıya ihtiyacı vardır.
Her ortamda dikkatleri üzerine toplar, güçlü bir çekim alanına sahiptir; etrafında sürekli hayranları bulunur. Onların ilgisi, Terazi kadını için çok önemlidir.. Flörtü sever. Yolda yürürken karşıdan gelen bir erkekle kurduğu göz teması bile onun için yeterlidir.. Dikkat çekici olmaktan büyük zevk alır. Fakat ilgisi çabuk kaybolur. Karşısındaki erkeğin dikkatini çektiğini anladığında hemen kendisine hayran olacak başka erkekler arar. Oyun, erkek için yeni başlamıştır ama o çoktan oyunun sonuna gelmiş ve başka arayışlar içine girmiştir.
Evlilik hayatında aradığı ilk şey arkadaşlıktır. Evlilik kararını zor verir. Onu ancak çok seven, özgürlüğünü kısıtlamayan, değişen hallerine sebat gösteren bir erkek mutlu edebilir. Maddiyat onun için önemlidir. Kendisini güvende hissetmesi için maddiyatının iyi olması gerektiğine inanır. Ayrıca çok pahalı olan zevklerine ulaşabilmesi için para olmazsa olmazıdır.


Akrep Kadını
Akrep kadını ilişkilerinde çok tutkuludur. Duygusal yapı olarak da çok hassastır. Çevresindekilerin dikkatini çekmesini çok iyi bilir. Her zaman kıyafeti, makyajı veya yaptığı bir hareketle ilgi odağı olmasını bilir.
İlişkilerinde karşısındakine kolay kolay açılmaz. İlk hamleyi karşısından bekler. İç dünyasında ne kadar karmaşık duygular yaşasa da bunu kolay kolay karşısındakine açmaz. Dışarıdan bakıldığında esrarengiz bir yapısı vardır. Ama bir kişiye kafayı taktığında mutlaka ona kendisini bir şekilde hissettirir ve dikkatini çeker. Sonra da ayağına gelmesini bekler.
Karşısındaki erkeklerin her zaman kendinden üstün olmasını ister. Ama asla kendini ezdirmez. Erkeğe ancak üstün ve güçlü olması karşılığında saygı gösterebilir. Flörtü, macerayı sevse bile, birlikte olduğu erkeğe karşı sadıktır. Akrep kadınını aldatacak erkek her şeyi göze almış olmalıdır. Çünkü akrep kadını hem intikamcı he de aşırı kincidir.


Yay Kadını
Yay kadını özgürlüğüne aşırı düşkündür. Başına buyruk yaşar. Doğal bir güzelliği ve enerjik bir yapısı vardır. Kendine has sade bir giyim tarzı vardır. Kendisine her zaman güvenir. Her konuda görüşünü açıkça söyler. Kimse onu belirli bir kalıba sokamaz. Eğlenmeyi sever, hayatı sürekli hareket halindedir.
Yay kadınlarının sosyal hayatı çok hareketlidir. Eğlenmekten ve yeni insanlar tanımaktan hoşlanır. İlişkilerinde biraz şanssızdır. Çoğu ilişkisi saf ve kandırılmaya müsait olması nedeniyle hüsranla biter. Fakat olgunlaştıkça hayat tecrübesi artar ve her ilişkiden daha da güçlenmiş olarak çıkar. Evlilik düşüncesinden korkar ama onunla evlilik asla sıkıcı olmaz. İlişkilerinde erkeğinin güdümüne girmez. İlişkiyi yöneten tarafın kendisi olmasını ister. Neşeli ve başına buyruk yapısına rağmen gerektiğinde sorumluluk almaktan çekinmez. İlişkinin gereklerini yerine getirir.


Oğlak Kadını
Oğlak kadını güçlü, gururlu ve mantıklıdır. Gözlerindeki hüzünlü bakışı onu her zaman çekici kılar. Onu tanıdıkça güzelliğine güzellik kattığını fark edersiniz. Geç evlenirler çünkü onlar için iş her zaman birinci plandadır. Erken yaşta evlense bile, kariyerinde kendisini destekleyecek, ayak bağı olmayacak bir eş tercih eder. Tabi bu özel hayatlarına önem vermedikleri anlamına gelmez.
Güçlü olan oğlak kadını her türlü sorumluluğu kaldıracak güçtedir Her zaman dengelidir. İçgüdüsel bir sorumluluk duygusu vardır. Tüm zorluklara, şikâyet etmeden katlanır. Her girdiği işte başarılı olur. İstediği başarıyı elde edemezse bu onu mutsuz kılar. Sevgiye çok önem verir. İhmal edilmekten hoşlanmaz.
Ona göre gerçek sevginin adı sadakattir. Evi ve ailesi, onun için önemlidir. Partnerinde aradığı özellik kendisini hayatının sonuna kadar yalnız bırakmamasıdır. Eşinin pratik ve becerikli olmasını ister. Sadakat duygusu çok fazladır. Eşine çok sadık olur. Hassas ve duyguludur. Çok iyi bir eş ve anne olur.


Kova Kadını
Kova kadını, sivri dilli ve açık sözlüdür. Bu da ilişkilerinde kolay sürtüşmeye girmesine neden olabilir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdeler. Sorunları çözmekte kova kadınının üzerine yoktur. İlişkisinde de bir sorun çıktığında, hemen nedenini bulur ve çözüm yolu üretir. Bazen bilmece gibi olabilir. Kendi ayakları üzerinde durmasını bilir. Bir erkeğe ihtiyaç duyduğunu itiraf edecek en son kadın odur.
Ama ara sıra aşka ihtiyacı olduğu aklına gelir ve sakin bir liman arar. Kıskanç değildir. Birlikte olmak istediği erkek de, onu sıkmayan biri olmalıdır. Bir erkeğe sadık kalabilmesi için de bir şart vardır. O da o erkeğe âşık olmasıdır. Aşk ve özgürlük arasından özgürlüğünü seçer. Değişkendir. Görünüşünde sürekli değişiklik yapmaya bayılır. Ama duyguları kolay kolay değişmez. Birlikte olduğu erkeğin buna adapte olması gerekir. Bazı erkeklere soğuk gelebilir.


Balık Kadını
Yaşadıklarını kolay kolay yüzüne yansıtmaz. Her zaman mutluymuş gibidir...
Eğer içinde sıkıntı varsa bile bunu karşısındakinin bilmesi o anlatmadıkça imkânsızdır. Duyguları çok büyük bir hızla değişir. Mahzun bir çekiciliği vardır. Sürekli ilgi ister, sevilmek ister. Hayatının her evresinde duygularını paylaşabileceği birinin yanında olması çok önemlidir. Ağlamayı çok sever. Bunu kendini rahatlatmak için yapar. Birlikte olduğu insanın yumuşak huylu ve anlayışlı olması gerekir.
Balık burcu kadını sert sözler karşısında kırılabilir. Mücadeleci değildir; sert tavırlar karşısında kaçabilir. Karamsar yapıları nedeniyle karşı cinsle ilişkilerinde ürkek davranabilir. Kendisini koruyacak, dış dünyanın kötülüklerinden uzak tutacak bir partner arayışı içindedirler. Birlikte olduğu insanı mutlu etmek için ne yapacağını çok iyi bilir. Gelişmiş bir erotizm anlayışı vardır. Karşısındakini mutlu ettiği zaman kendisi de mutlu olur. Evlendiğinde iyi bir eş ve iyi bir anne olur.
 
Oğlak KadınıOğlak kadını güçlü, gururlu ve mantıklıdır. Gözlerindeki hüzünlü bakışı onu her zaman çekici kılar. Onu tanıdıkça güzelliğine güzellik kattığını fark edersiniz. Geç evlenirler çünkü onlar için iş her zaman birinci plandadır. Erken yaşta evlense bile, kariyerinde kendisini destekleyecek, ayak bağı olmayacak bir eş tercih eder. Tabi bu özel hayatlarına önem vermedikleri anlamına gelmez.Güçlü olan oğlak kadını her türlü sorumluluğu kaldıracak güçtedir Her zaman dengelidir. İçgüdüsel bir sorumluluk duygusu vardır. Tüm zorluklara, şikâyet etmeden katlanır. Her girdiği işte başarılı olur. İstediği başarıyı elde edemezse bu onu mutsuz kılar. Sevgiye çok önem verir. İhmal edilmekten hoşlanmaz.Ona göre gerçek sevginin adı sadakattir. Evi ve ailesi, onun için önemlidir. Partnerinde aradığı özellik kendisini hayatının sonuna kadar yalnız bırakmamasıdır. Eşinin pratik ve becerikli olmasını ister. Sadakat duygusu çok fazladır. Eşine çok sadık olur. Hassas ve duyguludur. Çok iyi bir eş ve anne olur.


titanım sankım benı anlatmıs yafff hahahah bu kadar benzıyorum yanı ancak bu kadar olur ılk defa bı burca ınadım tesekkurler tıtanım
 
Geri
Üst