Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
buzdolabı alırken, buzdolabı alırken dikkat edilmesi gerekenler, buzdolabı nasıl seçilir


Sevgili melekler, ilerleyen teknoloji ile birlikte hem gelişmiş özellikleri hem de güzel görünümleri ile piyasada satılan buzdolaplarını seçmek gerçekten çok zor. İki, üç hatta dört kapılı, çeşitli renk seçenekleri ve özellikleriyle bir buzdolabı seçmek için bazı noktalara özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. İşte sizlere tavsiyelerimiz...


buzdolabi.jpg



Kapasite: Buzdolabının büyüklüğü dondurucudan daha büyük olmalı. Ancak bu sizin kullanımınıza da bağlı, dondurucuyu çok kullanıyorsanız büyük donduruculu bir dolap alabilirsiniz.
Enerji sınıfı: Buzdolabınızın enerji sınıfının en az A+ o lmaasına dikkat edin . Hatta üst sınıfları tercih etmeniz alırken pahalı olmasına rağmen kullanırken az enerji harcayacağından uzun vadede karlı bir alışveriş yapmış olursunuz.
Hızlı dondurma: Kolay bozulabilecek ürünleri hem en dondurarak size kolaylık sağlayacaktır.
Cool zone: Bu bölmede yiyeceklerinizin özelliğine göre istediğiniz ayarı seçerek onların bozulmasını önleyebilirsiniz.
Hızlı soğutma: Buzdolabınızın bu özelliği varsa hızlı soğutmanız gereken tatlı veya içecekleri rahatlıkla soğutabilirsiniz.
Twin cooling: Birbirinden bağımsız çift fan buzdolabının her rafında ihtiyaç duyulan koşulları sağlar. Dondurucunun havası kuru, buzdolabının havası nemli kalır böylece gıdalar en iyi koşullarını korur.
Tatil modu: Soğutucu uzun süre kullanılmayacağı zaman , İçerideki ısıyı sabit bir dereceye ayarlayarak içeride koku oluşmasını engelliyor. Ayrıca daha az enerji harcayacak, cebinizin de dostu olur.
 
Geri
Üst