Buzdolabım nasıl olmalı?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Buzdolabım nasıl olmalı?
Buzdolabı bir evin en önemli ihtiyaç listeleri arasındadır. Mutfaklarınızda uzun ömürlü denebilecek beyaz eşyalar listesindeki konumunu koruyan buzdolabı seçenekleri farklı fonksiyon özellikleri, dondurucu bölümleri ile olabildiğine işlevsellik gerçekleştirebilmektedir. Mutfağınızda iş yaparken soğuk saklanması gereken yiyeceklerinizin bozulması işinize gelmez öyle değil mi? Özellikle yeni evleniyor ve evinize eşya seçiminde hassas yaklaşıyorsanız bu konuya ayrı bir titizlenirsiniz. Sizlere bu yazımda birbirinden farklı buzdolabı modelleri ile mutfağınızdaki eksiklikleri tamamlayabilme olanağı tanımaya çalışacağım. Siz de bu olanaklardan faydalanmak isteyenlerdenseniz resim galerimdeki örnekler, işlevsellikleri, fiyatlandırmaları bölümlerine bakarak seçimleriniz öncesinde fikir sahibi olabilirsiniz.
MCSA049651_BD2029W3VV_def.jpg

1.294.00 TL ödeyerek sahip olacağınız üst resimdeki buzdolabı A++ sınıfından bir beyaz eşyadır. Yüksekliği ayarlanabilir ön ayak sistemi ile kullanışlılık sağlar. Arka ayakların tekerlekli yapısıyla bir yerden bir yere hareket edebilme özgürlüğü sağlayabilecektir. Entegre yatay kapı kolu ve yüksek kapı özelliği ile bu buzdolabında aradığınız pek çok özelliği bulabileceksiniz. Süper dondurma fonksiyonu bulunan bu buzdolabı turbo fan sistemine sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilir cam rafları fonksiyonel kullanım sağlar. Nem kontrollü ekstra fresh çekmecesi meyve sebze tazeliği korumada vitamin değerini uzun ömürlü yapabilecektir. Elektrik kesintisinde dahi 25 saate kadar koruma sağlayabilmektedir. Sağ kısımda değiştirilebilir kapı menteşesi bulunmaktadır. Brüt hacmi 267 litre olan bu buzdolabından faydalanmaya hazır mısınız?
siemens-1.jpg

IQ 500 serisi ile karşımıza çıkan Siemens buzdolabı 559 litre hacmi ile bayanların ilgisini çekebilecek harika bir soğutucudur. Çabuk bozulmaya yüz tutan gıda ürünlerini 2 kat süreye kadar tazelik ile koruyabilme kapasitesinde bir üründür. Hyperfresh plus özelliğe sahip buzdolabı kuru hava ile teması önleyebilmektedir. Çekmece içindeki yiyecekler içinde nem ayarlanabilir düzeydedir. Yemek kokularının birbirine karışmaması açısından farklı çekmecelere yer veren buzdolabında hem balık hem et için ayrı yerler mevcuttur. Modüler sistemli raf ve çekmeceleri ile esnek kullanım kolaylığı sağlayan buzdolabına sahip olmayı arzularsanız kendinizi daha iyi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Dolabın iç aydınlatması diğer Siemens ürünlere göre daha geniş alanı aydınlatabilecek kapasitededir. Siemens mağazalarına gelerek daha farklı ürün incelemelerinde de bulunabilirsiniz.
 
Benim buzdolabı simens zamanında en geniş hacimli olanı aldık ama fos.. Dışardan buraya ayı sığar dersiniz içine iki tencere sokamazsınız. İki rafı çıkarıp öyle kullanıyorum mecburen. Buzdolabı alırken ister 2 kişi olun ister kalabalık en geniş hacimliyi tercih edin.Ve mutlaka iç genişliğini iyi inceleyin.
 
Geri
Üst