Çatal-Kaşık-Bıçak Takımlarınızı Pırıl Pırıl Parlatmak İçin!

T

TİTAN

Forum Okuru
Çatal-Kaşık-Bıçak Takımlarınızı Pırıl Pırıl Parlatmak İçin!
çatal kaşık bıçak parlatmak için öneriler tavsiyeler püf noktaları ne yapmalıyım ile ilgili bilgiler burada melekler
Özellikle mutfakta kullanılan püf noktaları her meleğin çok işine yarar.Pek çoğunu da annelerimizden ,büyüklerimizden öğrenmişizdir zaten :)Elimize sinen soğan kokusundan nasıl kurtuluruz,yemek tuzlu olursa ne yapmak lazım gibi bilgiler çoğumuzun hafızasındadır.

catalbicak-173.jpg



Peki ya çatal-bıçak takımlarınızın parlaması için ne yapacağız? Çamaşır suyu mu ? Evet o da bir yöntem melekler ama benim söyleyeceğim yöntem kadar etkili olmaz.

Deterjan kirleri nasıl çıkarır bilirsiniz.Şimdi de çatalınızı bıçağınızı temizlemenin en sağlam yolunu söyleyeceğiz sizlere.

Büyük bir tencerenin içine biraz çamaşır makinası deterjanı koyun.İçine çatalınızı bıçağınızı kaşığınızı doldurun.Ocağa yerleştirin ve kaynamaya bırakın.Biraz kaynayınca ateşten alın ve durulayın.Bakın bakalım hiç böyle parlaklık gördünüz mü :tik:
 
peki benimde su bardaklarim beyazimsi gibi oluyorparlak degil bugulu gibi her ilaci denedim olmadi. bana bir püf noktasi söylersen sevinirim.
 
arkadaşlar en iyisi çamaşır sulu cif krem pırıl pırıl yapıyor,helede bıçağınız çelik ise göz kamaştırıyor...
 
Bunlara hiç gerek yokki. Bulaşık makinasına deterjan bıraktıktan sonra biraz çamaşır suyu ekleyin. Her yıkamada kullanın. 20 yıldır bulaşıklarımı böyle yıkarım ilk günkü gibi yeni ve parlak duruyor.
 
Geri
Üst