Çatlama Çatlatma iğneleri bhcg değerini yükseltir mi ?

B

bhhcg

Forum Okuru
Çatlama Çatlatma iğneleri bhcg değerini yükseltir mi ?
ÇATLAMA İĞNESİ BHCG DEĞERİNİ YÜKSELTİR Mİ HAMİLELİK GÖSTERİR Mİ ?

Kızlar selamlar bi kaç aydın tedavi görüyorum benim sizlere sorum olacaktı çatlatma iğnesi vuruldum ve benim adetime daha var bende tet yaptım ve sonuç 6.38 gibi çıktı doktor bana daha sonra bir hafta sonra gel dedi bi kez daha bakalım dedi acaba bu vurulan iğne bhcg değerlerini yükseltir mi onu öğrenmem gerek yani bu sonca göre hamilelik ne var ne yok şüphelendi ki bi hafta sonra gel dedi bu ne demek tşk.
 
Selamlar, evet yapılan çatlatma iğnelerinin içinde bhcg hormonu olduğundan dolayı eğer siz hamilelik testini erkenden yaptı iseniz bu değerlerin yüksek çıkması hatta hamile gibi görünmeniz mümkün olacaktır. Daha net bir açıklama ile şöyle diyebiliriz, doktorunuz size ne zaman test yapın dedi ise o zaman test yapın siz erken yapmışsınız anladığım kadarı ile erkenden yapılan testlerde bhcg değerleri malesef sizi hamileymişsiniz gibi gösterebilir ve üstelik siz hamile değil iken.

Bundan dolayı doktorunuzun dediği zaman testi yenilemeniz, hamile olup olmadığınızın net olarak ortaya koyulması için son derece önemli. Bekleyeceksiniz ve doktorunuzun dediği tarihte testi bir kez daha yapacaksınız. Bu sonuca göre hamilelik var ya da yok diyemeyiz doktor ondan sizi ertelemiş. Saygılar.
 
Geri
Üst