Çeyizlik boncuklu pullu havlu kenarı örnekleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çeyizlik boncuklu pullu havlu kenarı örnekleri
Milli kültürümüz de yer alan çeyiz hazırlığı, illere ve yörelere göre farklılıklar gösterse de eskiden beri süregelen bir gelenek haline gelen çeyiz, el emeği göz nuru modeller ile çeyiz sandıklarının demirbaşı olarak yer alıyor.

Örgü işi ve el emeği modelleri günümüz de birçok gelin adayı demode olarak bulsa da özellikle bazı kesimlerde bu tür örnekler çok büyük önem arz ediyor. Kız beşikte çeyiz sandıkta diye boşuna dememişler. Bir bakıyorsunuz küçük kızınız büyümüş ve gelinlik çağına gelmiş.. Bazı ihtiyaçları son anda da olsa bulup satın alabilirsiniz ama özellikel el emeği göz nuru olan modelleri önceden hazırlamak gerekiyor.

Çeyiz sandıkların da önemli bir yeri olan havlu modelleri son yıllar da havlu kenarı modelleri ile oldukça şık örnekler sergiliyor. Özellikle pullu ve boncuklu havlu kenarı modelleri artık çeyizin olmazsa olmazlarından biri olarak kabul ediliyor.

İlk baktığınız da insan açıkcası kullanmaya kıyamam dediğiniz o kadar güzel havlu kenarı modelleri varki çok büyük emekler sonucu elde edildiği için özellikle ağır misafirlerin eve misafir geldiği zamanlar lavabolara konulup sergileniyor.

Evlenen çiftlerin evine gidildiğin de gelinin çeyizi çok merak edilir ve bu merak özellikle de el emeği olan modellere yönelik olur. Hatta bazı adetlerde gelin mevlüdünde yada gelin evlendikten sonra bir süre çeyizi sergili olarak kalır ve gelenler bu çeyizi inceleyerek fikirlerini beyan ederler.

Havlu kenarı modellerinde pullu boncuklu örnekler çok şık ve zarif duruyor. Farklı motiflerin yer aldığı boncuklu havlu kenarları modellerini sizler için paylaşıyoruz.

boncuklu havlu kenarı.jpg
boncuklu havlu kenarları.jpg
boncuklu pullu havlu modelleri.jpg
havlu kenarı modelleri.jpg
havlu modelleri.jpg
pullu havlu kenarı modelleri.jpg
tumblr-boncuk-işi-havlu-modelleri.jpg
yeni havlu kenarı modelleri.jpg
 
Geri
Üst