Çiçek desenli oturma grupları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çiçek desenli oturma grupları
çiçekli koltuk modelleri, çiçek desenli koltuklar, çiçekli koltuk modelleri
Oturma odalarının ihtiyacı olan koltuk ve oturma takımı modelleri günümüz de oldukça modern ve şık tasarımlara imza atmaya devam ediyor.

Eski yıllar da bir dönem epey bir kahrımızı çeken çekyat dediğimiz oturma takımlarının yerini daha sonra estetik olarak da dikkat çeken takımlar alarak dekorasyona da büyük katkı sağladı.

Son yıllar da aksesuarlardan ev tekstil ürünlerine kadar birçok yerde trend olan çiçek desenler, koltuk modellerinin kumaşlarında da kullanılmaya başlanarak özellikle biz bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Oturma odası takımlarının günümüz de birçok modelin de tercih edilen çiçek desenler her mevsim baharı evinize getiriyor.
cicek-desenli-koltuk-takimlari-1.JPG
cicek-desenli-koltuk-takimlari-8.JPG
cicek-desenli-mor-koltuk-takimlari.JPG
flora-cicek-desenli-koltuk-takimi-1280x960.JPG
istikbal-fıstık-yeşili-çiçek-desenli-berjerli-oturma-grubu-modeli.JPG
merlin-koltuk-takimi-limamurdumlimakremfiruzecicekliana-tab-01.JPG
Yeni-Çiçek-Desenli-Koltuk-Takımları.JPG


Oturma gruplarını ihtiyacınıza ve oturma odanızın ölçülerine göre farklı şekiller de satın alabiliyorsunuz. İster takım halin de isterseniz ve kalabalık bir aile iseniz üçlü olarak da tercih edebilirsiniz. İkili berjer koltuk seçenekleri ile üçlü koltuklar ile uyumlu bir kombin oluşturan takımlar yataklı ve yataksız seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Oturma takımlarının üçlü koltuklarının kumaşı eğer düz bir şekil de tasarlanmışsa o zaman çiçekli desenler berjer koltuklar da yada minder kısımların da tercih edilerek düz kumaşa kombin şekil de döşeniyor.

Sizler için en yeni çiçek desenli oturma takımı gruplarından seçtiğimiz örnekleri sunduk. Oturma grupları hemen hemen her mobilya marka ve firmasının ilgili reyonların da farklı fiyat aralıkları ile satışa sunulmaktadır.
 
Çok güzel modeller bayıldım. Tam benim tarzım özellikle çiçek desenli olan yeşil koltuk takımı harika .Koltuklarımı değiştirmeyi düşünüyordum iyi fikir edinmiş oldum paylaşım için teşekkürler adminim
 
oturma takımımı bir türlü eskitemedim:)) bir eskiseydi bende bunlardan bir takım almak istiyorum çok hoşuma gidiyor berjer koltuklarının çiçek desenli olanlarından almak istiyorum alacağım çiçekli koltuk takımında mutlaka yatak olmalı çok fazla gidenim gelenim oluyor yatılı öyle olunca işimede yarar istikbal mobilyanın da oturma takımlarını çok beğeniyorum ilk resimdeki takımın modeli çok hoşuma gitti ama sanırım sanki yataklı değil gibime geldi
 
Geri
Üst