Cildi beyazlatmak ve lekeleri gidermek için pirinç suyu

ben bronzlaşmak için sloryuma giriyorumda annem için bunu öğrenmem iyi oldu anneme yapacağım annemin beni doğurduktan sonra kalan lekeleri belki açılır bilgi için teşekkürler
 
arkadaslar pamuk yardımıyla mı siliyoruz cildi yoksa suyla yıkar gibi yıkıyormuyuz sadece?
 
Yüzüm tam beyaz değil ama daha beyaz olması için bugün aktardan papatya sabunu aldım :) Henüz kullanmadım ama kokusu çok güzel.. Aktar cildini beyazlatır sivilce lekelerini gittirir dedi.. kullandığımda sizle paylaşırım.. :)
 
arkadaşlar süper bişi ben denedım zaten beyaz tenlıyım ama arada yanaklarım kızarıyor..hoş göruntu olmuyor bana göre o yuzden bırncı kaynattım mıkropları krıılsın dıye 4 saat beklettım daha sonra yatarken soguk suyla yuzumu yıkadımsoguk su kan dolaşımını kolaylaştırdıgı için yuzde kzıarıklıgı ve kılcal damar oluşmasını engellıyor..yuzumu soguk suyla yıkadıktan sonra guzelce kurulayıp..pırınç suyundan bır mıktar pamuga aktarıyorum yzuumu guzelce sılıyorum sabaha kadar duruyor..sabah yuzumu yıkıyorum ve tertemı berrak bı göruntu...=)) deneyın derım he bu arada 2 gunden fazla kullanmayın bır kez kaynattıgınız pırıncı..
 
Geri
Üst