Cilt lekelerine ne i̇yi gelir krem önerileri

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Cilt lekelerine ne i̇yi gelir krem önerileri
Cilt lekelerine ne iyi gelir cilt lekelerine krem cilt lekelerine nohut unu ve daha fazlası Melekler FORUM'da

CİLT LEKELERİ NEDEN OLUR?

Cildin pürüzsüz görünmesi özellikle biz bayanlar için önemlidir. Kadınlar için saçları ve cildi çok önemlidir. Cilt temizliği bakımı konusunda bayanlar gerek doğal gerek kozmetik ürünleri yakından takip ederler. Ama onca cilt temizliğine rağmen ciltte bulunan lekelerin kaybolmaması yüzde sırıtması hiç hoş değil. Güneş ışınları ciltte lekelere sebep olabilir. O yüzden öncelik olarak güneş lekelerinin oluşmaması için güneş kremini cildinize sürmeden çıkmayın. Cilt lekeleri güneşe bağlı olabileceği gibi yaşam koşulları, yaşın da önemi bulunmaktadır. Şimdi yazımızın devamında cilt lekeleri için çözümler var mı birlikte bakalım.
cilt lekelerine dogal cözümler.jpg




CİLT LEKELERİ İÇİN DOĞAL ÇÖZÜMLER

Bazı cilt lekeleri vardır ki bunlar geçicidir. Örneğin çiller gibi hava değişimlerinde çillerin kaybolduğunu görebilirsiniz. Her cilt lekesi çiller gibi kaybolmazlar. Oluştuklarında cildinizde yer edinir. Cilt lekelerinden bazıları da hamilelik döneminde oluşabilir. Bol su içmek lekelerin yok olmasına yardımcı olabilir ama şunu bilin ki her leke kolay geçmez. Cilt lekeleri için en doğal çözüm zerdeçal bal ve limon üçlüsünden oluşuyor. Özellikle zerdeçal cilt lekelerinde kullanılan bir bitki. Üç malzemeyi karıştırıp leke olan yere sürün ve bir süre bekleyip yıkayın. Özellikle doğal sabun satılan yerlere cilt tipinize uygun sabunlardan alabilirsiniz. Lekeleri gideren bıttım sabununu da aktarlar ya da doğal sabun yapan yerlerden danışabilirsiniz. Bıttım sabunu lekeleri arındırarak cildi ölü derilerden de temizlediği açıklanmış.
cilt lekeleri nasil gecer.jpg




CİLDİNİZDEKİ LEKELERİ GEÇİRMEK İÇİN MASKE

Yumurta kabuğunun cilt lekelerine etkisi büyük. Yumurtanın içini boşaltıp kabuklarını bir havanda dövün ve un haline getirin. 1 çorba kaşığı ev yoğurdu içine 1 çay kaşığı karbonat ve bir çay kaşığı un haline getirdiğiniz yumurta kabuğunu ilave edin ve ek olarak birkaç limon damlası ve bunları güzelce karıştırın. Cildinizde leke bulunan yere sürün ve kuruyana kadar bekliyorsunuz. Kuruduktan sonra elinizde yavaş yavaş yıkayıp maskeyi cildinizden çıkarıyorsunuz. Yüzünüzde boynunuzda ya da vücudunuzun herhangi bir yerinde leke varsa etkili olabileceğini düşünüyorum. Bu maskenin hazırlanışını daha ayrıntılı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Cilt lekelerinin açılması ve zamanla yok olmasını sağlayan elma sirkesi de bu konuda mucizelerden. İçme suyu ve elma sirkesi ile hazırlanan tonik ile her gece yatmadan cilt temizlenir zamanla elma sirkesi ile cilt lekelerinin azalmasına şahit olabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst