Cilt ütüleme nedir ve nasıl yapılır?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Cilt ütüleme nedir ve nasıl yapılır?
Ameliyatsız bir şekil de ağrısız sızısız cilt gençleştirme yöntemlerinden biride cilt ütüleme tekniğidir. Yüz ütüleme ile bulunduğunuz yaştan çok daha genç bir görünüme sahip olacağınız gibi cildiniz de daha genç ve sağlıklı görünecektir.

Yaşın ilerlemesi ile birlikte ne yazık ki ciltte sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklar kaçınılmaz bir gerçektir. Ama günümüz de estetik alanın da uygulanan cilt gençleştirme yöntemleri ile artık yıllara meydan okuyacak ve daha genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Bayanların olduğu kadar erkekler tarafından da oldukça rağbet ettiği cilt ütüleme yöntemi cerrahi bir işlem olmaksızın cilde uygulanıyor.

Radyo frekans ile cilde uygulanan yöntem oldukça güvenli ve olumlu sonuçlar veriyor.

cilt-utuleme.JPG


Yüz ütüleme yöntemin de uygulanan seanslar yaklaşık olarak 45 ile 60 dakika kadar sürüyor. Yaşa ve cildin durumuna göre farklılık gösteren seans sayısın da sonuç ise 3/4 seans sonrası gözle görülür bir şekil de belli olmaya başlıyor.

Ütüleme yöntemi sadece yüz bölgesine yapılmıyor. Çene altı, gıdı ve boyun bölgesine de uygulanan bu yöntem sorunlu bölgenin durumuna göre kimi bölgede 20 dakika kimi bölgede ise 2 saat gibi sürebiliyor.

Cilde özel ütüleme aleti ile ısı verilerek uygulanan ütüleme yöntemin de alet cildin üzerin de gezdirilerek ısı veriliyor. Cildin toparlanmasını, sarkan bölgelerin sıkılaşmasını sağlayan ütüleme ile cildin alt tabakasın da bulunan kolajen yapısı arttırılarak çizgi ve kırışıkların da belirsiz bir şekil de olmasını sağlıyor.

Cilt ütüleme diğer adı ile pelleve tedavisi sadece sarkmalar, kırışıklıklar için değil bunun yanın da sık kilo alıp vermekten dolayı yada doğum sonrası oluşan bölgesel yağları eritmede de oldukça etkili bir yöntemdir.

Cilt ütüleme tekniğinin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Çok nedir olarak oldukça hassas olan ciltlerin bazıların da kızarıklar ve şişkinlikler oluşsa da kısa sürelidir.


radyo-frekans-cilt-bakimi-nedir.JPG
 
Yaş kemale erdi şimdilik yüzümde bir şey yok ama ilerde şayet kırışıklıklar olursa bu yöntemi tercih edebilirim. Arkadaşlarım yaptırdı 5 yaş gençleştiler. Tabi işlem kalıcı değil diye biliyorum. Acaba sürekli olarak tekrarlamak gerekiyormu botox gibi ?
 
cilt ütülemeyi ben yaptırdım cilde ısı veren bir alet yüzünüzde, çene altı ve boyun bölgeniz de dolaşıyor elektirikli bir alet olduğu için hafif karıncanmalar hissediyorsunuz kılcal damarlar hareket geçiyor eğer düzenli bir şekil de seans yaptırırsanız cilt gençleştirme yöntemlerinde en etkili metotlardan biride ütüleme yöntemidir. cildiniz belli bir seanstan sonra daha canlı ve parlak bir cilde kavuşuyor zaten farklı sizde aynaya baktığınızda anlayabiliyorsunuz.
 
Geri
Üst