Cin Usulü Dana Kavurma

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
dana etini yumuşatmak için dana kavurma eti nasıl yumuşatılır et nasıl yumuşatılır eti kavurma
Malzemeler:

Çin tavası (wok)
750 gr. kuşbaşı dana eti
2 ortaboy soğan
3 diş sarımsak
4 adet domates
2 yemekkaşığı zeytinyağı
2 çaykaşığı pul biber
1 çaykaşığı tuz

Yapilisi:

Kızdırılmış çin tavasını hafif yağlayın.
Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün
Etleri bu karışıma ilave edin ve devamli karıştırarak etleri yumuşatın.

Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin.
Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk. pişirin
 
Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevaplar Tarih
*MeleK* Uzakdoğu Mutfağı 0
*MeleK* Uzakdoğu Mutfağı 0
*MeleK* Uzakdoğu Mutfağı 0
*MeleK* Uzakdoğu Mutfağı 0
*MeleK* Uzakdoğu Mutfağı 0

Benzer Konular


Üst