CNC (siensi) kapı modelleri ve fiyatları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
CNC (siensi) kapı modelleri ve fiyatları
cnc kapı modelleri, cnc kapı örnekleri, cnc iç mekan kapıları, siensi kapı modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Son yıllar da dekorasyona verilen önem, endüstriyel anlamda da birçok yeniliğin hayatımıza girmesi anlamına geliyor. İç mekan dekorasyonun da büyük bir detaya sahip olan kapı modelleri, eski yıllara göre daha modern ve şık tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Kapı modellerin de en çok tercih edilen modellerden biri olan cnc kapı modelleri iç mekanlara kattığı şık detayları ile tüketicinin de beğenisini kazanıyor.

İngilizce de açılımı "computer numeric control" olarak geçen ve sanayi dalın da kısaca ismi cnc (siensi) olan kapı modelleri üzerin de bulunan işlemeler ve modeller ile evinize büyük bir şıklık kazandıracak.

cnc kapı modelleri ve fiyatları.JPG
cnc kapı modelleri.JPG




CNC sanayi alanlarında sistemlerin bilgisayar yardımı ile kontrolünü sağlayan bir sistemdir.

CNC sayesinde belirli ölçüler bilgisayar ortamında hazırlanarak yapılacak ürünün makineden kolayca çıkmasını sağlar.

Bu sayede hem ekonomik olarak kolaylık hem de daha kaliteli ürünler ile hizmet verilebilir.

CNC sistemi Türkiye’de faaliyete girdiğinden beri işçiler kolayca üretimi tamamlamakta ve hızlanan üretim sayesinde de hızlı sipariş alınabilmektedir.

CNC sistemi kullanılarak ölçü ve modelleri bilgisayar ortamına aktarılan modeller fazla zahmet vermeden makineden kolayca çıkıp kapı olabilmektedir.

CNC kapılar özel seri yapım ile evlerini ve işyerlerini süslemek isteyen kişilerin tercih ettiği bir yöntemdir.

Sadece boyut değil kapının modeli olarak da istenileni sunmakta olan CNC sistemi, son zamanlarda en çok tercih edilen yöntemdir ve birçok ürünle yapılabilmektedir.

en yeni kapı modelleri.JPG
iç mekan kapı modelleri.JPG
kapı modelleri.JPG


CNC kapıların şöyle bir ayrıcalığı da bulunuyor; kapı üzerin de bulunan şekilleri dilediğiniz renk de uygulatabiliyorsunuz. Renk açılımı ve seçimi tamamen size kalan cnc kapı modellerinin fiyatları seçtiğiniz firmaların deneyimine ve kalitesine göre farklılıklar gösterebiliyor. Firmalar, kapı yapılışın da makineleri farklı olsalar da kullanılan sistemler aynıdır. Siz modeli seçiyorsunuz ve bilgisayardan bu model detaylı olarak çıkartılıyor ve kapıya uygulanıyor.. Renk olayı da dediğimiz gibi tamamen size kalan bir olay olsa da en çok tercih edilen renklerin, beyaz, gold ve kahve tonları olduğunu görüyoruz;)

Özellikle lakemobilyalar da tercih edilen cnc kapı modellerinin fiyatları abartılacak kadar yüksek olmadığı için güvenle tercih edebilirsiniz.

modern kapı modelleri.JPG
siensi kapı modelleri.JPG
 
Aaa çok güzel ve değişik modeller bayıldım. Eve güzel bir hava yansıtan kapı modelleri. Kapı detayı küçük fakat etkisi büyük. Çoğu insan kapı modelini göz ardı etsede benim için önemli bir ayrıntı. Dekorasyonu tamamlayan unsur diye düşünüyorum. Bu şık ve değişik kapı modellerini bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
 
Geri
Üst