Çocuklar için kabarık yeni sezon gelinlik modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çocuklar için kabarık yeni sezon gelinlik modelleri
Çocuk gelinlik modelleri, çok şık ve kabarık gelinlik modelleri ile küçük prenseslerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ben de bir kız annesi olarak yakından biliyorum ki kız çocukları daha küçük yaşlardan itibaren süslü püslü kabarık elbiseleri, ve özellikle gelinliği andıran kıyafetleri ve gelinlik modellerini çok seviyorlar. Hatta benim kız nerde bir gelin görse gidip gelinliğini yakından görmek, incelemek ve hatta ellemek istiyor:)

Özel günler için de oldukça uygun bir model olan çocuk gelinlik modelleri, hazır bir şekil de satıldığı kadar kız çocuklarına özel tarz kıyafetler için de yer alarak kişiye özel olarak dikilebiliyor.

Kabarık gelinlik modelleri, tütü elbise modelleri, bebek gelinlik modelleri ile birlikte daha birçok yeni sezon kız çocuk gelinlik modellerini sizler için bir araya getirdim.

Malum yaz ayları özel günlerin en çok kutlandığı bir mevsim ve özel günlerin kutlanması şimdiden hızlı bir şekil de başladı.. Siz de bir yakınınızın özel günü için kızınıza gelinlik modeli arayışına girdiyseniz beğendiğiniz ve sizler için paylaştığımız bu güzel ve şık gelinlik modellerinden birini ona özel olarak diktirebilirsiniz.

17kc5.JPG
17kc7.JPG
2016-ador&aacute.JPG
2017-Flower-font-b-Girl-b-font-font-b-Dresses-b-font-font-b-Cheap-b.JPG
bebek abiye.JPG
bebek gelinlik.JPG
cocuk-gelinlik-05d3.JPG
f7d3be41e4f5634a2d5d901cc0a14dc7.JPG
gelinlik.JPG
kabarık gelinlik.JPG
sırt-dekoltelı-Çocuk-Gelinlik-Modelleri.JPG
Yeni-Sezon-Çocuk-Gelinlik-Modelleri.JPG
 
ay benim kızda bayılıyor böyle gelinliklere doğum günü için ona bu tür kabarık gelinlik almayı düşünüyorum eğer bulamazsam burdaki beğendiğim birkaç modelden birini onun için diktirecem
 
Geri
Üst