Menü
Melekler Mekanı
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Medya
Yeni medya
Yeni yorumlar
Medya ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Melekler Mekanı
Evim Evim Güzel Evim
Tatlı Evim
Tüm Bilgiler
Evim ve Ben & Ev Genel Bilgiler
Dağınık evinize düzenli çözümler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Emine12., post: 1002000"]</p><p>Bekârken annemle çok didişirdik. Annem nerde gereksiz bir şey varsa onları evde tutmaya bayılırdı; ben de ısrarla atmasını söylerdim. Hatta annemin evde olmadığı günlerde sağda, solda, dipte, köşede ne varsa atardım. Sade ortama bayılırım ben. Özellikle, en çok vakit geçirdiğim oda da fazla eşya olamamasını tercih ederim.</p><p></p><p></p><p>Televizyon ünitesine, sehpa ve masa üzerlerine bir yığın obje, aksesuar yığmanın bir anlamı yok bence. Bazı hanımlar bu durumu gerçekten abartıyorlar. Fazla eşya, daha yoğun daha sık temizlik ister. Ben üşenmem yaparım temizliğe bolca vaktim var diyorsanız tamam ama hem çalışıyor hem çocuk büyütüyorsanız bence dağınıklıktan uzak kalabilmenin en etkili formülü, az eşya!</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Emine12., post: 1002000"] Bekârken annemle çok didişirdik. Annem nerde gereksiz bir şey varsa onları evde tutmaya bayılırdı; ben de ısrarla atmasını söylerdim. Hatta annemin evde olmadığı günlerde sağda, solda, dipte, köşede ne varsa atardım. Sade ortama bayılırım ben. Özellikle, en çok vakit geçirdiğim oda da fazla eşya olamamasını tercih ederim. Televizyon ünitesine, sehpa ve masa üzerlerine bir yığın obje, aksesuar yığmanın bir anlamı yok bence. Bazı hanımlar bu durumu gerçekten abartıyorlar. Fazla eşya, daha yoğun daha sık temizlik ister. Ben üşenmem yaparım temizliğe bolca vaktim var diyorsanız tamam ama hem çalışıyor hem çocuk büyütüyorsanız bence dağınıklıktan uzak kalabilmenin en etkili formülü, az eşya! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Miyavlayan hayvanı aşağıya küçük harflerle yazınız
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Evim Evim Güzel Evim
Tatlı Evim
Tüm Bilgiler
Evim ve Ben & Ev Genel Bilgiler
Dağınık evinize düzenli çözümler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…