Dantel Fiskos Modelleri İle Zerafet Kokulu Evler

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Dantel Fiskos Modelleri İle Zerafet Kokulu Evler
Dantel Fiskos Modelleri- Danteller biz kadınların vazgeçilmezleridir. Masalara mutfaklara yatak odasına kullanacak kadar severim bende tabii koltukların üstlerine televizyonun tepesine örtecek kadar değil. :) Örgü dünyası içinde dantellerin ayrı bir yeri var bence. Zerafetleri şıklıkları hiç bir örgü örneğinde yok. Zerafet eşittir kadın demektir. Hal böyle olunca dantel örtüler her alana girmeye devam eder her ne kadar beyler çok sevmese de. Danteller özellikle çeyizlerin de önemli parçası. Aslında sizlere dantel modellerinden bugün fiskos masaları için örülmüş modelleri derlemiştim. Fiskos masaları artık biraz antikaya kaçmaya başladıysa bile hala kullananlar var. Fiskos denince akla dantellerle bütünleşen modeller gelir. Yaşatılmaya devam edilen bu harika dantel modellerinden sizlere bir derleme sunacağım. Fiskos masanız yoksa bile bence görülmeye ve örülmeye değer modeller diye incelemekte fayda var. Özellikle çeyiz yapacaklar bu modelleri incelemelerinde fayda var. Modellerde yer alan desenler motifler en ince ayrıntısı ile örülmüş gerçekten emek var içlerinde.


cicek desenli dantel fiskos masa ortusu.jpg


Gördüğünüz bu harika modelleri dilerseniz eviniz için dilerseniz genç kızların çeyizi için hazırlayabilirsiniz. Çiçek desenli olanlar kalp desenli olanlar derlediğimiz modeller arasında değişik örnekler görebilirsiniz.

dantel fiskos masa ortusu.jpg


fiskos masa icin dantel modeli.jpg


Bu aşağıdaki modeli sanki şemsiyeye benzettim ben aynen öyle değil mi arkadaşlar.. Maharetli hanımların ellerinden çıkma bu şahane örnekleri beğenerek zevkle inceleyeceğinizi düşünüyorum.

kalp desenli semsiye seklinde dantel fiskos ornegi.jpg


kelebek desenli dantel fiskos masa ortusu.jpg


Dantelde renk olmaz diyenlere inat bu model harika bir görsellik sunmuyor mu acaba? Dantel içinde renkler bence çok iyi bir tercih. Böylece dekorasyonunuzda yer alan renkleri danteliniz içinde kullanarak uyum sağlayabilirsiniz. Yani illa ki fiskos masalarda kullanım şart değil dilediğiniz şekilde örüp dantelleri kullanabilirsiniz. Hatta örnek arıyorsanız beğendiğiniz bir tanesinin örneğini büyüm masanız için ya da orta sehpa için kullanabilirsiniz.

rengarenk motifli dantel fiskos modeli.jpg
 
Geri
Üst