Dantelli Pike Takımları Unutulmaya Yüz Tutmuş Bu Modelleri Siz Yaşatın

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Dantelli Pike Takımları Unutulmaya Yüz Tutmuş Bu Modelleri Siz Yaşatın
Dantelli Pike Takımları- Teknoloji eskilerde daha geriydi günümüze göre. Şimdilerde herkesin evinde cebinde neti her yere girip ulaşabilmekte. Bu her alan için geçerli. Yemeğe ilgisi olanlar yemekle ilgili, eğitimle ilgisi olanlar eğitimle ilgili, örgüyle ilgilenenler ise örgü işlerini değişik örnekleri netten hemen girip artık kendine çıkarıp yapabilmekte. Eskilerde böyle miydi peki? Değildi tabii ki günlerde bayanların toplantı günlerinde herkes kendi çıkardığı örneği bazen diğerine vermiyordu bile. Yani paylaşım ağı kısıtlıydı ve aynı zamanda çok model de yoktu. Belki sıradan modeller günümüze kadar anneannelerimizden ninelerimizden gelmiştir. Şimdilerde öyle mi peki öyle harika örnekler var ki şaşıp kalıyorum. Bu hem daha iyi fikir alışverişi yapıldığı için hem de paylaşım ağının daha sağlam olmasından kaynaklı bence. Bakalım yeni model dantel pike takımlarında neler var. İşte tam aslında çeyizlere girebilecek çok özel yeni evlenecekler için gerekse yeni şık yatağına örtü arayanlar için harika bir dantelli pike takımı burada.



ceyiz icin en yeni dantelli pike.jpg


Özellikle yeni evlenecekler için bu simi parlak pullu işlemeli dantel pikelere bayılıyorum ben. Hem gösterişli hem yeni evlilere yakışır cinsten doğrusu. Tabii yanlış kanı oluşmasın bu kadar güzel modeller sadece yeni evlenecek çiftlere değil yatak odasında bile şıklık ve gösterişten vazgeçemeyenlerin de tercihi olabilir.

islemeli dantelli pike takimi.jpg


Tam da pullu işlemeli derken bir model çıktı karşıma. Eski geleneklerimizi sürdürmenin en güzel örneklerinden biri işte aşağıda duruyor. Ninelerimizin o eski ama tertemiz naftalin kokan dantel pike örneklerine benzemiyor mu aynen.

pullu islemeli dantelli pike takimi.jpg


Hazır örneklere bir direniştir bu örnekler. O kadar şahaneler ki yakından incelediğinizde göreceksiniz muhteşemliği. Bunları işleyen ellerin maharetine ise diyecek yok tabii ki. Dantel pike takımları ile süslenen yatak odalarınız daha bir zarif daha hoş görünecek.

renkli ceyizlik dantel pike takimi.jpg


uzeri kabartmali cicek islemeli dantel pike.jpg
 
Geri
Üst