Değişik şekillerle bandana takma modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Değişik şekillerle bandana takma modelleri
bandana takma modelleri, bandana nasıl takılır, bayanlar için bandana modelleri, bandana nasıl bağlanır ile ilgili bilgiler bu konumuz da sizler için yer alıyor.

Saç aksesuarlarından biri olan bandana modelleri, kadın ve erkekler tarafından özellikle yaz ayların da sevilerek kullanılıyor.

Bu konumuz da bayanlar için bandana modelleri ile birlikte farklı ve değişik bandana takma örneklerini paylaşıyoruz.

Genel olarak yaz ayların da güneşten korunmak adına takılan bandalar artık her mevsim oldukça şık bir saç aksesuarı olarak kullanılıyor. Çok farklı şekillerde takılan bandanalar hatta dünyaca ünlü güzellerin bile katıldıkları davetler de vazgeçilmezi olarak yer alıyor.

Bir bandana ile neler yapılır diye merak edenler için sizlere en değişik bandana takma modellerini paylaşıyoruz. Bazı görseller de bandananızı nasıl takabileceğiniz ile ilgili resimli açıklamaları bulabilirsiniz. Siz de eğer hep aynı şekil de bandananızı takmaktan sıkıldıysanız görenlerin de size hayranlık uyandıracağı değişik bandana bağlama örneklerini uygulayarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz.



bandana-bağlama.JPG
bandana-bağlama-yolları.JPG
bandana-modelleri-18.JPG
boho-bandana-takma-stili.JPG
como-usar-bandana-na-cabeça.JPG
famosas-usando-bandanas-horz-vert.JPG
image-1458160963434588578.JPG
John-Lennon-Gözlük-Modelleri-0.JPG
kırmızı-desenli-bandana-modelleri.JPG
s-6c5f2187869891b63572fd475c1e690a00124c6e.JPG
saç bant (13).JPG
şık-bandana-modelleri.JPG
 
ben kotondan hazır saç bandalarından almıştım çok kullanışlı pek marifetli olduğum söylenemez takma konusunda o yüzden hazır olanlar daha pratik olduğu için tercih ediyorum her mevsim rahatlıkla kullanabilceğiniz bu saç bandanalarını gerçekten çok değişik şekillerle bağlamak mümkün üstteki hemen hemen tüm modellere bayıldım özellikle uzun düz saçlarda oldukça şık duruyor.
 
Geri
Üst