Dekorasyon trendleri en yeni dekorasyon trendleri

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Dekorasyon trendleri en yeni dekorasyon trendleri
Dekorasyon trendleri en yeni dekorasyon trendleri ev dekorasyon trendleri ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

EV DEKORASYONUNDA YENİ TRENDLER


Ev dekorasyonunda yenilikleri takip ediyor evinize değer veriyorsanız bu yazımızda sizler için yeni ev dekorasyon trendlerini bir araya getireceğiz. Görsellerle birlikte yeni dekorasyon trendleri hakkında bilgi edineceksiniz. Ev dekorasyonunuzda değişiklik yapmak hem size hem sevdiklerinize de iyi gelecek. Bu yüzden yeni ev dekorasyonu trendleri ile evinizi yeniliklere uydurabileceksiniz. Her yıl değil her sezon değişen trendlere ayak uydurmak da bazen zorlaşıyor. En güzel ev dekorasyon trendlerine birlikte göz atalım.

ev dekorasyonunda dogallik.jpg


EV DEKORASYONUNDA DOĞAL DOKUNUŞLAR

Ev dekorasyonunda bu sezon çokça doğal dokunuşlar göreceksiniz. Özellikle doğanın renkleri ve mobilya aksesuar ve eşyalarda daha çok ahşabın rengi ve kendini bolca göreceğiz. İnsanoğlunun doğaya olan özlemi belki de bu şekilde tatmin edilmeye çalışılıyor. Yapaylıktan sıkılanlar doğanın havasını evlerine taşıyabilirler. Doğanın içinden diyoruz ya sadece bunu ahşap olarak düşünmeyin. Doğadaki taşlarla bile dekorasyonunuza renk katabilirsiniz. Yine evinizin her alanında yeşil renklere ve desenlere fazlasıyla yer verebilirsiniz. Kilim koltuk şallarında perde fonlarında yeşil detaylar yer alabilir. Ev bitkisi yetiştirmeyi sevenler evinizin güzel yerlerine yeşil bitkilerle hava katabilirsiniz. Özellikle eskimiş eşyalarını atıp yeni eşyalar almak fikri yerine artık eskimiş eşyalarınızdan yeni şeyler üretmek trend oldu. Eskimiş eşyaları yeniden değerlendirmek hem bütçenize destek demek hem de doğaya dönüşün en güzel şekli demektir. Desenli kırlentler doğanın renklerinden esinlenerek hazırlanmış bir dekorasyon ile kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

ev dekorasyonu yeni trendler.png


EN YENİ DEKORASYON TRENDLERİNDE RENKLER


Renklere gelecek olursak ev dekorasyonunun vazgeçilmezi renkler. Doğaya dönüş dedik ya işte toprak tonları yeşilin en güzel tonları kombin yapılabilecek en güzel renklerdir. Yeşilin her tonu dekorasyonda ne kadar da huzur verici bakar mısınız. Yeşil bitkiler yeşilin her tonu bence evin her köşesine çok yakışıyor. Duvarlarınızda ve eşyalarınızda renk tercihi olarak bu sezon en çok tercih edilen renkleri ada çayı yeşili. Ada çayı yeşili ile en uyumlu renklerden biri gri. Doğal bir dekorasyon için bu iki rengi kombine ederek kullanabilirsiniz. Doğal bir dekorasyon için yine mobilyalarınız keskin ve köşeli değil daha oval yumuşak formlarda olursa doğallıktan yana olabilirsiniz. Bu yazımızda doğal bir dekorasyon için ağaçtan yapılmış muhteşem tasarımları görebilirsiniz.

yeni ev dekorasyonunda bitkiler.jpg
 
Geri
Üst