Dekorasyonda beyazın büyüsü nasıl uygulanır

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Dekorasyonda beyazın büyüsü nasıl uygulanır
Beyaz renk ev dekorasyonlarında ferah ve geniş ortamları yakalamanızda etki sağlayabilecek öneriler arasında kendini göstermektedir. Daha aydınlık bir ev dekoru için beyaz renk birçok kişi için kaçırılmaz fırsatlar arasında yer almaktadır. Daha çok küçük oda dekorasyonlarında tercih edilen beyaz renk geniş görünüm arayışında olanlar için olmazsa olmaz seçim olabilecek renkler arasındadır. Işığı yansıtma özelliği ile bu renk ile geniş gösterilmeyecek bir oda yoktur.


_NAT6037.jpg


Beyaz ağırlıklı bir oda dekorasyonunda huzur ve rahatlığı kendiliğinden ev ortamına getirmeye yardımcı olacaktır. Beyaz renk olduğu kadar beyazın tonlarından da faydalanılan üst görünümde insanın için ısıtabilen bir ortam oluşturularak oda görünümünde beğenilen bir görünüm elde etmenize yardımcı olunabilir.


Otellerde bile iyi bir uyku çekmek amacı ile tercih sebebi olan beyaz renkli nevresim takımları ve beyaz duvar rengi seçenekleri kaliteli bir uyku için gereklidir. Asil bir renk olan beyaz renk koltuk takımları, beyaz duvar renkleri, beyaz renkli aydınlatma tercihleri ile odalarınızda istediğiniz estetik etkileri kısa zamanda elde edebileceksiniz.


9184-beyaz-yatak-odasinda-goz-yormayan-renkli-detaylar.jpg


Üst resimde yer alan beyaz rengin odadaki yer yer boy gösterişi ile odada etkinin eksik kalmadığı bir görünüme davetiye çıkarılmaktadır. Beyaz renk nevresimler, yastık kılıfları, makyaj masası pufları, beyaz dolaplar ile odada tam da aradığım bir uyum var sizce de öyle değil mi?

modern beyaz ev dekorasyonu.jpg


Beyaz renk ile ev dekorasyonunda elde edilen etkilere baktığınız zaman minimalist tarzın etkisi yadsınamayacak kadar çoktur. Ahşabın doğal dokusu ile bütünleşen bir görünüm sağlayan beyaz renkli üstteki geniş oda dekorasyonunda koltuklar kadar puf görünümlü sehpa ve uzanma koltukları da beğeneceğiniz dekoru, keyfi ve eğlenceyi size hissettirebilecektir.

30-beyazin-zarafeti.jpg


Dinlenme odalarınızı en huzurlu konuma sokacak olan beyaz rengin yerini odanıza adapte edebilmeye hazır mısınız?

1817-modern-sik-ve-beyaz-bir-yatak-odasi.jpg
 
Geri
Üst