Dekorasyonda farklılık isteyenlere teraryum abajur örnekleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Dekorasyonda farklılık isteyenlere teraryum abajur örnekleri
teraryum modelleri, teraryum abajur modelleri, teraryum örnekleri. teraryum akvaryum örnekleri ile ilgili bilgiler sizlerle..

Son trend dekorasyon haberlerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Dekorasyon da farklı tarzları sevenlerin büyük rağbet ettiği teraryum modelleri, özellikle kişiye özel tasarımları ile büyük ilgi çekiyor.

Minyatür bahçeli teraryum modelleri farklı tarz hediye seçenekleri arasın da son zamanlar da en popüler seçenekler arasın da yer alıyor.

Teraryum modellerinin çok tutulmasından sonra hayalgücün de ve yaratıcılıkta sınır tanımayan dekorasyon tutkunları abajur modellerine de el atarak teraryum abajur modellerini dizayn etti..


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg


Teraryum modellerine bir nevi kara akvaryumu diyebiliriz. Gerçek bitkiler ile dizayn edilen bir fanus ve akvaryum içine yerleştirilen bitkilerden başka dilerseniz farklı figürleri de ekleyerek kişiye özel bir tasarım elde etmiş oluyorsunuz.

Teraryum abajur modelleri ile hem bir abajura sahip olduğunuz gibi hemde dekorasyon olarak da farklı bir tarz elde etmiş oluyorsunuz . Işığı yandığında abajurun alt kısmında bulunan teraryumun içindeki görüntüler adeta bir akvaryum görüntüsü vererek kişiye dinginlik sağlayacaktır.
 
Geri
Üst