Derdi olmayanı gösterin bana.

  • Konbuyu başlatan Dadaşerd
  • Başlangıç tarihi
D

Dadaşerd

Forum Okuru
Derdi olmayanı gösterin bana.
Selamlar olsun ve Allah razı olsun yazdıklarımi okuyanlardan.
Dert nedir bilmezdim ama hep görüyordum ve duyuyordum hep gündemdeydi hayatımda aslında ve herseferinde derman ariyana yardım diledim Yüce Yaradandan, yardım yapmayı o kadar severim elimdeyse imkanımdaysa eyer nasipse hiç aksatmadım yardımımı hiç kimseden esirgemedim çünkü öyle öğretdiler bize, öbür Alleme götüre bilceyimiz sevablar diye öğrendim yardım ellini kimseden çekme eyer gücün yetiyorsa bilki o gücü Allah verdi sana seni vesile ederek sevab kazandırcak Yüce Mevla sana hatda zorla bile olsa Şeytanın bacağını kır ginede yardıma ihtiyaç olanı bırakma o sana Allahtan bir nimet evet bir vesile bir sebeb sevgili Kul olmaya.

Öyle öğretdiler bana Annem Babam, Allah razı olsun Annamdan Babacığımdan Rahmetler üzerlerinde Cennet de Mekanları olsun hemde Firdesi. Ben kendi kendimi burda övmek yada gösteriş olsunda yazmıyorum ve kimseye övmem kendimi birşeyde sanmam çünkü ben aciz bir kulum dertler içinde o yüzden yazıyorum, derman elbetdeki Allahdan gelir şüpesiz ve derdin büyüğü küçüyüde yok dert dertdir Allah beterinden saklasın. Evet dert bilmezdim ama şimdi öyle dertliyimki her nefes çektiyimde gözümden yaş akmasın diye kendimi zor tutuyom, bakdım dayanamıyom kimsenin olmadığı köşeye gidiyom en az birdefa haftada oluyo bu ama nefes almam saniyelerce arkasıni kovalıyor saatlerce günlerce aylarca aradaki farkı... bilmem anlatabildimmi.

Bu durum 27.09.2015 de başladı bende ve bitmek bilmiyor korkarım bitmiycekde kim dayanır buna bilmem ama ben dayanamıyom. Ölmeyi istiyor Insan ama oda yasak sadece ölü gibi yaşamak ama diri gibi yaşadığını herkese göstermek tek dilek kalmış tezinden ölümü dilemek yüce mevladan.... sen öyle zannet.... o bile nasip deyil ki dilesem yalvararak Allahdan. Cehennemi dünyada yaşıyorum yazsam günah olur ama nasıl anlatsam acılarımı aklıma soramıyorum sadece bildiyim bu acıların adı Aşk Sevgi tutkunluk bağlılık kara Büyü benimkisi belkide Kara sevda yazcam ama hayır doğru olmaz. Nasılmı bu derde düdüm derseniz bilmem anlatabilcemmi 18 sene içinde olanları zaten anlatılmaz ama belki iyi gelir azını atarsam kendimden o yüzden.

18 sene evel görücü üsülü evleniyorum Türkiyde izinde Dayımın vesilesiyle hemde en sevdiyim Dayım. Isteme olayının acayiplide bakın ne tuaf Almanyadan geldik kız bakmaya ve asıl hedefde Erzuruma gitcekdik ve dayım arıyor Gemliye gidiyoruz sadece bir kız bakmaya temiz dürüst namuslu aylenin kızı. Ilk gün kızı bi görelim dediler büyüklerim sonrası Allah kerim dedi Rahmetli Babacığım ve gitdik evlerine Dayımın vesilesiyle bir Saat sonra ortada fal yok yumurta yok Kayın Peder, madem okadar uzak yol dan geldiniz ve Dayımın hatrını kıramazmış ve Dayım uygun gördüyse ben de verdim gitdi dedi bizse şaşa kaldık biz kiz bakmaya gitdik

onlar bize kızlarını verdiler sorunsuz sebebsiz ve herşey çok hizlı ve sorunsuz geçdi iki hafta içinde resmi nikah kıyıldı ve düyün oldu malesef ama Düyünümüze Hanımın tarafından kimse gelmedi ne Annası ne Babası hiç kimse Eşim yaralanmış bir seçe gibiydi o anki hali çok üzülmüşdük bu duruma çünkü beklenen bir durum deyildi bense kanatlarımı açdım ona sayıp çıkmanın en alasını yapmaya karar vermişdim. Neyse Izin bitdi ben Almanyaya geri döndüm Evlendiyim Eşimde 3 Ay sonra Annemle beraber Almanyay benim yanıma geldiker. Almayada 3 günlükgen tartışmalar kavgalar oldu Hanımla bakdım olmuyor ben sözümü geçiremiyorum Eşime bir kavgadan sonra çıkartdım evlilik yüyümü parmağımdan Eşimin üstüne fırlatdım oda aynısını yapdı bana.


Şamatayı Babam duymuşdu artık ve araya girdi ve ikimizede vazifesi ne gerekdiyse böyle durumlarda iza etdi ve bana karşı ağır anlamda konuşdu halinden ifade veriyordu Babam beni suçlu görer gibiydi yüzüme demesede beli ediyordu bense Babamin o haline üzgündüm kendimi haklı görsemde ikimizde suçluyduk Eşimle ben ve ben daha olgun davranmalıydım diye düşündüm ve Babamı üzmemem gerekir belliki kalbi kırılmışdı işde o düşünceler esnasında en büyük hatamı yapdım Aylemin ortamında Babama dedimki tamam ozaman Baba ben bu yüzüyü geri parmağıma takarım ve Kaderime de bundansonra Razı gelirim. Bu benim için bpyük bir yemindi ve benim esas imtihamım o yeminle başladı ve aradan 18 sene geçdi eziyet dolu çile dolu artik ne ararsanız var çekilecek içinde heb sabır hoş görülü bazı şeyleri görmemezlikden gelmek iyimser olmak onun arsızlığına ve zamanlada dahe beter olmuşdum sanki biri beni uyuşdurmuş ben önlem almak istesemde önlem alamıyorum yapılan haksizlığa Eşimden yana.

Seneler geçdikce Allah bize 4. tane çocug nasip ediyor hepside sağsalim nur gibi güzel evlatlarız Şükürler olsun Allahıma. Allah olmayanlarada nasip kısmet eylesin. Neyse bayada uzun oldu yazdıklarım Hakınızı Helal edersiniz InşAllah. Evliliyimin sonuna gelcem, 18 seneden sonra sebebsiz yere Karım beni terkediyor ayrılıyor benden dört çocukdan sonra bana gösterdiyi sebebde ben sinirden masayı kırmışım ona öyle tavır yapamazmışım Vallahi ben bilmem bu Boşanmak için bir sebepse ben o zaman Eşimi öldürmem lazımmış çünkü masayı kırmadan önce işde Patrondan haksiz yere suçlanan arkadaşımı savundum diye firça yemişim moral zaten bozuk eve gelirsin

Hanım kapıyı açar ve ne hoşgeldin der ne iş çantamı alır nede bir tatlı söz hal hatır söyler hayır yüzüme bile bakmadan arkasını döner koşa koşa mutvağa gider sanki ben hiç birşeymişim gibi kapının önünde bırakır sende kızma dersin kendi kendine kapıyı açdığına Şukret diye avutursun kendini ve oturma odasına girersin kırktane laf işiterek ve sorarsın üzüntülü ve sesizce yemek varmı diye oda sana yok sonra diyip kızmaya başlarsa yanındada başka biri de varsa sende bunu sonradan öğrenirsen sabır nereye kadar dayanır, elimdeki kpltabağını Masaya fırlatdım masanın camı paramparça oldu ve zaten dayanamadım yapdığıma bir saniye durmadım evde çıkdım dışarıya bir saat sonra döndüm geri eve.

Evet masa sebebpmiş bu olayda 2015 şin ikinci aylarında oluyor hanımda bayramın son günü terkediyor beni yani 9 cu Ayda 2015 şin. Gitmeden önce beni artık sevmiyormuş ve çok iğrenç şeyler söyledi sebep olarak daha çocuklarımızada kulandığı kelimeler pek hoş deyil sadece birtanesini yacam bir Annenin kesinlikla çocuklarına dedemesi lazım ister sinirle isterse şakadan çünkü çocuklar affetmiyor.""" All Piclerinide o zaman sende kalsın""" ya çocuklar ben gibi yikildilar artik anlam veremiyorduk Eşime ne oldu diye sanki Gözü bürümüşdü hiç birşeyi görmüyor banada Düşman olmuş ve en küçük kızımı henüz 3 yaşında aldı gitdi göya kadın sığınma yurduna bense fazla dayanamadım defalarca yazdım aradım geri dönsün diye ne özür nede ayaklarına kapanmak yaramıyordu işe sanki ben onun ömrünün azraili olmuşum

nefret kin kusuyordu bana bakdım öyle olmuyor avonslar yapmaya başladım sevgili ayarları tavirları yaptım yanı geri kazanmak için çok çabalar sarfetdim boşunaydı ve çekdiyim acılarda bir Allah bilir bir Annem bilir birde ben bilirim çünkü ben ne çekiyorsam acidan dolayı Annemde çekiyor.

Acıların tarifini yapamam ama en az aklımın yetdiyi kadar iza edeyim. Kafanı ortadan yarmışlar içini çatallarla karıştırıyorlar. Bir korku öyle bir korku varki sadece karnında hiç yaşanmamış acayip bir korku seni sanki kan kusturacak ve ben kimseden korkmuyorum diyosun kendine kafanı yokluyorsun kafada korku denilen birşey yok ya bu neyin nesi yıkılıyorsun yıkıldikca karnına biri elini sokmuş karıştirdikca kariştırıyor. Kulağından birden aniden zınglamar duyuyorsun ve hisediyorsun o ziniinglamalar beyninin içine giriyor yerini buldumu iyne gibi batıyorlar. Iliklerinin sizlamasi ellerinin titremesi uykusus geçen günler bilmem daha daha neler varda var ve bu işgence halan daha devam ediyor. Asıl gerçekleri bunların sebeblerini geçen ay öğrendim neden bunlar diye oda hergün Allaha yalvara yalvara Hz. ALLAH Duvalarımı kabul etdi bana gerçekleri gösterdi. Gerçekde benim Hanım Para yüzünden satdı beni ve çocuklarını bir zengin birisine kaçdı oysaki bizde varlikli sayılırdık her Ay 4 bin 5 bin Euro eve para giriyordu normal standartlar sa 2500 Euro biz iki katıni kazaniyorduk.

Gerçekleri Öğrenmemin sebebide Cumanamazında Türkiyden misafir bir Hoca gelmişdi 6 Hafda evel Camimize. Eski Hocamız Cemaate tanışdırıyordu Misafir Hocayı Imamlığın her dalını bitirmiş yüzü Nur gibiydi henüz 32 - 33 yaşlarindaydı herhalde Türkiydede talebelere ders veriyormuş kendisi. O gün Ezanı misafir okudu bense sesine hayran kaldım. Cuma bitdikten sonra cemaat dağıldi bir ben birde Hacalar kaldı sohbete daldık laf lafı açarken benim hanim beni terketdiyini söyledim azcık derdimden paylaşdım ve Eşimi geri istediyim söyledim oda sanki bütün olanları bitenlerı biliyormuş gibi bana bizat kendisinin yanında ders aldığ bir Hocanın numarasini vermeyi bana teklif etdi bense istemedim almak ilk başta çünkü dualarımı yapıyordum hergün durmadan Allaha siğnmışım Hoca ne yapabilirki Allah nasip etmese diye dünürken Alimlerin himetini hikmetini unutma diye düşünca düşdü aklima ve numarayı misafir Hocanin ısrarından sonra aldım ama epey bi mühdet aramadım herhalde 6 hafta olacak aramamin sebebide tuaf tuaf birşeyler oluyor bizlere

hergünü hayretle karşılıyoruz ve birgün sırıl sıklam uykudan kalkıyorum içimde hiç birtane acı çile kalmamış aklım sankı açılmış çoğu şeyı kafamda çözüyom sanki gözüm açılmış gibi hemen aklıma Hocanın numarası geliyor ve arıyorum telefonda tanışdikdan sonra Hoca ben Hocaya birşey söylemeden o tıkır tıkır bana yaşadıklarımı çekdiklerimi sayıyor e peki neden ben bunları çekiyom sorunca Hoca sadece sen deyil senin ordaki bptün Aylen senin çekdiklerini çekiyor diyince ben dondum kaldım nasilyani dedim Hoca sana ve senin Aylene Çocuklarında dahil 12 sene evel Büyü yapmışlar ve htazeleniyor her seferinde eh kim yapdı senin Eşin ve Eşinin Aylesi ve pat ben gitdim inanmak güç kimse hazırlıklı olamaz böyle şeylere ve Hocaya birde bunu sordum

Gocam ben başka bir Erkek var Eşimin Hayatında diye Şüpeleniyom Hocada evet dedi dört aydan beri beraberler ve Türk gözpkmüyor dedi seni bağlamışlar kara büyü yapmışlar seni elde etmeye çabalamış seni yiyip bitirmiş birak onu kurtulduğuna şükret olduğuna birak sizin nikahiniz düşmüş artik. Tabi Hoca devam konuşuyor ama ben kendimden geçmişim onu duymuyom bilene sizilarım acilaraim dahabeter Ağrmaya başliyor sadece hatırladığım Hocam ben kilitlendim konuşmıycam Allaha emanet ol ve kapadim tel. O gün bu gün halim perişan 3 çocukla baş başa kaldık bense inanmak istemiyom çocuklar benden daha iyi anlıyorlar Annelerini kesinlikle istemiyorlar ne yapcamı şaşırdım ölsem olmuyor onu öldprsem olmuyor yaşasam yaşanmıyor hakikatler gpnler geçdikce ortaya çıkıyor tipki hocanin dediyi gibi oluyor eş dost gelip haberdar ediyor ablalarımı başkasıyla gördüklerini hanimi inanırmısız sise dese üzüntpmü bile gösteremiyom artik kimseye biliyormusunuz eyer gösterirsem herkes pzülüyor anneme gidiyor Annem beterden beter oluyor. Vay be bana

Herşey yasak olmuş ben bilmiyormuşum hayat öğretiyor kırıldığım halde yıkıldığım halde çok dikkatli olmam lazım yoksa.. ben bilmiyordum hamdolsun burda beni seven çok gişi varmış yoksa üzüntümle ben onları kırarım yıkarım en önemliside Annam sonra Çocuklarım işte yapamiyorum kendimi salamam kimseyi yakamam bir nefsim için. Kendimi övmem ve sevmem hani derlerya Allah Dağına göre yük verirmiş Allah herşeyin Hayırlisini helinden versin ama takatım kalmadı bende bir insanim bunlara rahmen seviyorum halan daha Eşimi oysaki artık o bana Haram oldu ebedi alamam onu geri onsuzda hayat ölügibi hee sen öyle zannet cehennemin dibi gibi kurtulmak ölmekmi yoksa artık olmayan kalmayan sabırmı. Bilmem ne yapsamki okuyorum ibadet ediyorum sanmayınkı biş duruyorum ve sanki Yarabelalemin vermiyormu dilediklerimi hemde kat kat veriyor görüyorum yaşatıyor bana ikramlarını ve Şükürler olsun Hamdusenalar olsun Yarabbim bendende razı olsa ve kendimden okadar çok eminimki ben tek Allahımdan istesem sadece o içimdeki ihlasla onu bana geri nasip et diye dilesem fazla sprmiycek o geri dönecektir bu kesin beni çünkü mevlam hiç darda koymadi ama artık o namusuz şeref haysiyed anursus oldu itibar yok saygı hürmet kalmadı sadece acı mazi kaldı ve acı dolusu geleceyim var kaderimse mecbur çekmek var ama sizlerin dusı hafifleştirecekse eyer

Allah rizasi için ederseniz cani gönülden kabüllenmek var. Yarabbim kimseye benim çektiyimgibi ve benimkisindende beteri varsa çektirmesin kullarına eyer kaderinde yazılı çile çekmek varsa Annalarının duaları üzerlerinden eksik olmaz InşAllah çünkü sadece Aanelerin dusı evlatların kaderini deyiştirir. Hepiniz Allaha emanet olun bu yazdıklarımda hiçbiri masal hikaye uydurma sahte deyildir hepsini yaşadım ve keşge msal olsaydı. Hakınızı helal edin kalin sağlıcakla.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakkımız helal olsun. Sonuna kadar okudum. Kavun değilk ki dibini koklayım bu olmuş bu güzel diyesiniz. Keşke babanıza o sözü veripte yüzüğü takmasaydınız.

YApılacak tek şey var, bunları bir şekilde gömmek. Ölüyü gömmeden rahat edemezsin kardeşim. Ondan dolayı şu anda ortada bir cenaze var ve senin bu cenazeyi kaldırarak, kendini çocuklarına işine ve Duana vermen gerekiyor. Allah, yar ve yardımcımız olsun.

Saygılar.
 
Geri
Üst