Derya Baykal Dantel Örgüden Sepet Modelleri Harikalar

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Derya Baykal Dantel Örgüden Sepet Modelleri Harikalar
Derya Baykal Dantel Örgüden Sepet Modelleri- Bu yazımızda harika bir konu paylaşacağım sizlerle. Evde kullanabileceğiniz hem boş zamanınızı değerlendirebileceğiniz hem de işinize yarayacak bir konu ile karşınızdayız. Bu dantel sepetleri birazdan göreceksiniz ama öncelikle nerelerde kullanabilirsiniz onu paylaşmak isterim. Takılarınızı tokalarınızı koyabileceğiniz, örgü seven biri iseniz yünlerinizi bir arada tutabileceğiniz hatta boş şekilde aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Tabii unuttum söylemeyi ekmek sepeti olarak sofralarınızın görünümüne zenginlik katabilirsiniz. Örgü dantel sepet yapımı yine Sibel Kavaklıoğluna ait bir tasarım. Ördükten sonra tutkallama işlemi dahil kendisi sunumunu yapıyor. Eski sezondan olan bir paylaşım bu da ama hanımlar inanın bu örgü sepetin modası geçmeyecektir. Hediye amaçlı yapıp sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz yine banyoda mutfakta kullanabilirsiniz. Bakın aklıma gelmişken banyoda havlu ya da süs sabunları sergilemek için de tercih edebilirsiniz. Ya da içine süs çiçekleri ile harika bir sunum yapabilirsiniz. Bu sepetleri yapmaya karar verdiyseniz eğer koton bir iple yapmanız öneriliyor sentetik farklı bir ip tutkallarken sorun yaratabiliyormuş çünkü arkadaşlarım bilginiz olsun. Ayrıca 2 numaralı tığ ile örüldüğünü de söylemek isterim.


sibel kavaklioglu dantel sepet modeli.jpg


derya baykal dantel sepet ornegi.jpg


Hanımlar çeşit çeşit modelleri sizlerle paylaşmaya çalıştım. Siz de her türlüsünü yapabilirsiniz. Hatta en altta kalpli bir tane göreceksiniz. Örmesi tutkallama işlemini ise yazımızın hemen sonundaki anlatımlı videoda bulabileceksiniz. Eliniz alıştıkça yapıp yapıp satabilirsiniz de belki sepetleri. Renk renk yapıp evinizin değişik yerlerinde de kullanabilirsiniz.

derya baykal sibel kavaklioglu dantel sepet modeli.jpg


İçine gördüğünüz gibi havlular, yün ipler aklınıza gelen her şeyi sığdırabilirsiniz. Dağınık duran takılar için de çok güzel bir kullanım aracı. El emeği göz nuru diye işte bu sepetlere derim ben. Siz de beğendiyseniz bence zaman kaybetmeyin tığınızı ipinizi alın hemen başlayın işe.

derya baykal tig isi beyaz sepet.jpg


derya baykal dantel tutkalli sepet modeli.jpg


sibel kavaklioglu dantel kalp seklinde sepet.jpg



 
Mutfak dekorasyonu için şık seçim . Bir ara çok modaydı dantel örgü sepetler . Şimdi yine trend olmuş. Bu işte Derya baykalın parmağı olduğunu düşünüyorum :D Derya baykal dantel örgü sepetler konusu gibi yeni çalışmalar bekliyoruz lavişim. Emeğine sağlık ;)
 
Son düzenleme:
Geri
Üst